Opel Zafira Tourer - Дизајн

Пробно возење

Пробното возење ви кажува многу повеќе од илјада слики. Кликнете тука да ја доживеете реалноста.

Резервирајте пробно возење

АТЛЕТСКИ И ПРЕПОЗНАТЛИВ.

Од драматичните предни светла како бумеранг до елегантните детали во задниот дел, Opel Zafira Tourer го редефинира стилот на монокеб. Профилот е мазен, спортски и привлекува веднаш.