Opel Zafira Tourer – Динамика на возење

Пробно возење

Пробното возење ви кажува многу повеќе од илјада слики. Кликнете тука да ја доживеете реалноста.

Резервирајте пробно возење

СУПЕРИОРЕН НА СИТЕ ПАТИШТА.

Opel Zafira Tourer е комбинација од најнова суспензија и шасија со интелигентна, целосно адаптирана шасија со FlexRide контролен систем за уникатно ниво на удобност и контрола.