Претходно
  • Opel, Vivaro Combi , Models

    TOURER

  • Opel, Vivaro Combi, Models, Irmscher Tourer

    СПОРТСКИ ПАКЕТ TOURER

Следно
Претходно
  • COMBI

  • СПОРТСКИ ПАКЕТ TOURER

Следно

МОДЕЛИ OPEL VIVARO.

Разновидност, економичност, удобност, стил и стабилност. Opel Vivaro е уникатна комбинација. 3 препознатливи модели. 2 должини. До 9 седишта. Луксузен или практичен колку што сакате.