Претходно
 • Opel, Vivaro Combi , Models

  COMBI

 • Opel, Vivaro Combi, Models, Irmscher Tourer

  COMBI+

 • Opel, Vivaro Combi, Models, Irmscher Tourer

  COMBI SPORT

 • Opel, Vivaro Combi, Models, Elegance Pack

  COMBI ПЛУС ПАКЕТ ELEGANCE

 • Opel, Vivaro Combi, Models, Cosmo Pack

  COMBI EDITION ПЛУС
  ПАКЕТ COSMO

 • Opel, Vivaro Combi, Models, Irmscher Tourer

  COMBI СО ПАКЕТ ЗА
  СТИЛИЗИРАЊЕ IRMSCHER

Следно
Претходно
 • COMBI

 • COMBI+

 • COMBI SPORT

 • COMBI ПЛУС ПАКЕТ ELEGANCE

 • COMBI EDITION ПЛУС ПАКЕТ COSMO

 • COMBI СО ПАКЕТ ЗА СТИЛИЗИРАЊЕ IRMSCHER

Следно

МОДЕЛИ OPEL VIVARO.

Разновидност, економичност, удобност, стил и стабилност. Opel Vivaro е уникатна комбинација. 3 препознатливи модели. 2 должини. До 9 седишта. Луксузен или практичен колку што сакате.