Новиот Opel Vivaro - Додатна опрема

Пробно возење

Пробното возење ви кажува многу повеќе од илјада слики. Кликнете тука да ја искусите реалноста.

Закажете пробно возење

НОВИОТ OPEL Vivaro ДОДАТНА ОПРЕМА.

Новиот Vivaro ја воведува наградуваната филозофија на Opel за дизајн во сегментот. Во прилог на стандардните или опционалните карактеристики, постои широк спектар на додатоци на располагање за да го направите поголемиот дел од вашиот Vivaro.

За целиот спектар на додатоци, погледнете го Онлајн каталогот за додатоци Opel Vivaro или информирајте се кај вашиот локален Opel дилер.

Enlarge

Удобност и грижа

Без разлика дали тоа е работно возило или за транспорт на семејството, вашиот Vivaro треба да ви помогне да се чувствувате како дома. Ќе најдете сѐ што ви треба за да се задржи сѐ како што сакате, од патосници до ткаенини за седиштата.


Enlarge

Инфозабава

Ви помага да бидете поврзани – со канцеларијата, семејството, сообраќајните услови, насоките при патување. Проверете ги производите за вашиот Vivaro.


Enlarge

Безбедност и заштита

Возете посигурно и помогнете му на вашиот Vivaro да изгледа добро подолго време. Грижете се за вашите патници и товарот и бидете подготвени. Ние нудиме паркинг помош и задна камера, панел заштита и калници, до комплет сијалички и детски седишта, ако е потребно.


Enlarge

Транспортни и носечки системи

Капацитетот на Vivaro е максимизиран и оптимизиран. И Opel нуди додатоци за да ви помогне да го организирате вашето носење и внатре и надвор. Од поставата на внатрешноста и полиците до кровните носечки системи, до куките за влечење и прицврстување, имаме нешто што го прави земањето работи со вас толку многу полесно. Нашата селекција вклучува оригинални производи од Opel, како и производи од нашиот партнер Thule, лидер на пазарот за носечки системи.


Enlarge

Тркала

Комбинирајте стил со практичност. Opel има голем број на алуминиумски и челични тркала, плус целосна понуда на зимски тркала. За дополнителен мир, изберете од нашата понуда на Thule за синџири за снег.