Претходно
  • Новиот Opel Vivaro - Преглед
Следно

НОВИОТ OPEL Vivaro.

Редефинирање на зависноста, економијата и капацитетот.

Стилскиот нов Opel Vivaro. Повеќе сила, дополнителен простор за товарење, зголемена удобност на патниците и водечка поврзаност.

 

Проверете зошто зголемената ефикасност и намалените трошоци можат да донесат уште повеќе придобивки:

  • Практичен дизајн
  • Функционална удобност
  • Убедлив капацитет за товарење
  • Економична сила за работење
  • Активна и пасивна безбедност
  • Опсег на варијанти
Enlarge

Брилијантен прв впечаток. Долготрајна желба.

Имагинативна интелигенција искористена за секојдневна практичност е секогаш ретка и посебна. Тоа е на располагање надвор од фабриката со секој нов Opel Vivaro.


Enlarge

Во контрола, во контакт, во команда.

Големата вредност започнува со чувство на благосостојба, зголемената продуктивност е природен резултат.


Enlarge

Прифаќање на тежината, правење простор.

Тешки товари лесно се сместуваат во внатрешниот простор, кој го прави новиот Opel Vivaro природна бизнис предност.


Enlarge

Грижете се за вашата сметка во банка.

Сообразност со Еуро 5 за уздувувања, монотурбо или битурбо технологија, масивен вртежен момент при работа и чиста енергија, долги сервисни интервали и кратки интервали за одмор. Новиот Opel Vivaro едноставно е економски шампион.


Enlarge

Заштитете ги вашите адути.

Новиот Opel Vivaro се грижи за екипажот, патниците и товарот со помош на опремата за врвната активна и пасивна безбедност и има едноставен за поставување, а истовремено софистициран алармен систем.


Enlarge

Токму како што сакате.

Затворено комби, комби за превоз на луѓе или комби? Стандардно или долго, високо или ниско? Ви го претставуваме новиот Opel Vivaro за вас и вашиот бизнис.


Новиот Opel Vivaro – Следни чекори
Следни чекори

Повеќе информации за новиот Opel Vivaro