НОВИОТ Opel Vivaro - Технички податоци

НОВИОТ OPEL Vivaro ДИМЕНЗИИ.

Статистика од витално значење: погледнете ги одблизу димензиите на каросеријата и цифрите на новото корпоративно возило Opel Vivaro.

Конфигуратор на автомобил
Надворешни димензии Van
Растојание помеѓу осовините L1: 3098 / L2: 3498
Целосна должина L1: 4999 / L2: 5399
Висина на празно возило(mm) H1: 1971 / H2: 2465
Ширина со отворени/склопени ретровизори (mm) 1956 / 2283
Најмал круг на вртење на возило(ѕид до ѕид/ивица до ивица) (m) L1: 12,4 / 11,8; L2: 13,7 / 13,2
Надворешни димензии
imgTitle
Внатрешни димензии Van
Багажен простор/волумен на багажен простор ECIE-measure method) (I) L1H1: 5200 / L2H1: 6000 / L1H2: 7200 / L2H2: 8600
Тежина&товар Van
Тежина на возило L1: 1661 - 1683 / L2: 1691 - 1736
Капацитет на резервоар 80
Максимална сила на влечење,сопирање (12% градиент)/без сопирање (kg) 2000 / 750
Вкупно дозволена тежина (kg) L1: 2740 - 2920 / L2: 2900 - 3010