Новиот Opel Vivaro - Дизајн

Пробно возење

Пробното возење ви кажува многу повеќе од илјада слики. Кликнете тука да ја искусите реалноста.

Закажете пробно возење

ИСКЛУЧИТЕЛЕН СТИЛ.

Дизајниран да привлече внимание со имиџ фокусиран на елегантната корисност. Новиот Opel Vivaro. Едноставно совршен за напредок.

Enlarge

Силен и стилски

Уникатниот дизајн на елементите на Opel вклучува: 

  • Длабоки хромирани Opel ознаки, напред и назад. 
  • "Крило" потпис на дневните светла. 
  • Ефектот "сечило" на извајаниот страничен панел. 
  • Набор на хаубата.
  •  Хромирани елементи во групираните предни светла.

Enlarge

Вашата бизнис картичка на тркала

Доверливоста е вградена, но стилски новиот Opel Vivaro ја покажува својата робусна природа во широкиот, стабилен став. Удобноста при долгите патувања и широката прегледност се гледаат во кренатиот профил на кабината, кренатата линија на покривот и длабоката стаклена површина.

 

Уникатниот стил и видливо високиот квалитет, особено кога се комбинираат со ecoFLEX, праќаат силна порака за вас и вашата компанија. Има голем рамен простор за ставање ознаки. Новиот Opel Vivaro е идеалната бизнис картичка.


Светол, проветрен и удобен, во кабината дури и боите и материјалите додаваат дополнителна димензија на удобноста на екипажот или патниците. Тој е совршена бизнис средина, дизајниран да биде поврзани и контактибилен, како и ергономски идеален.