New Opel Vivaro - Comfort and Functionality

Пробно возење

Пробното возење ви кажува многу повеќе од илјада слики. Кликнете тука да ја искусите реалноста.

Закажете пробно возење

ПРОСТРАН, УДОБЕН И ПРАКТИЧЕН.

Премногу драгоцено време може да се потроши на лоша организација. Новиот Opel Vivaro е едно ниво повисоко во практичноста, удобноста и складирањето.

Enlarge

Средина на возачот

Високо поставен менувач на таблата со инструменти, нов волан со лесен дофат и далечински контроли за инфозабава, седиште со наслони за раце, лумбална поддршка и прилагодување на 6 начини, заедно со јасната инструментација – со сето ова возачот е удобно во контрола.


Enlarge

Обемно складирање во кабината

9 отворени и затворени места за складирање во таблата, оптимално поставени држачи за чаши и вкупен простор за складирање во таблата од повеќе од 24 литри, со 54 литри под изборната канцелариска клупа-седиште, што значи дека има простор за сѐ што ви треба за да работите.


Enlarge

Опремен за бизнис

Корисна отстранлива табла за белешки, која може да биде безбедно фиксирана во вертикална положба, држи важни документи веднаш до раката на возачот, што го заштедува времете на барање. Карактеристиките на мобилна канцеларија вклучуваат:

  • канцелариско седиште-клупа со централен дел склопен надолу, кое открива отстранлива табла со исечоци и преграда за складирање погодна за таблет или лаптоп.
  • држач за паметен телефон на инструмент-таблата. 
  • држач за таблет Docking таница на на инструмент-таблата.

Enlarge

Првокласна инфозабава

Можете да изберете од големата понуда на напредни системи за инфозабава. R16 GT USB со единечен и CD18 БТ USB со двоен DIN содржат Bluetooth ® аудио стриминг и хендзфри, телефон, USB приклучоци во таблата, а надворешните USB овозможуваат поврзување со мобилни уреди, дигитален аудио пренос (DAB +) е исто така достапен како опција.


Navi 50 IntelliLink вклучува 7-инчен колор екран на допир, со целосна европска покриеност. Најновиот NAVI 80 IntelliLink додава дополнителни функции, вклучувајќи 3D поглед од птичја перспектива и IntelliLink технологија и лесна интеграција со паметните телефони, вклучувајќи ги и гласовна контрола и пристап до понудата на TomTom услугите во живо.


Enlarge

Поголема удобност. Помалку стрес.

Опциите за внатрешната клима вклучуваат рачни климатизација и електронска контрола на климата (ECC) само за возачката кабина или климатизација напред и назад во новиот Opel Vivaro Combi, кој е исто така достапен со дополнително греење назад.Со задната камера, можете да видите каде одите и да го спречите искривувањето на телото при враќање наназад, сликата е прикажана со динамични упатства на екранот на систем за навигација на допир со статични упатства или упатства за внатрешниот ретровизор.