Новиот Opel Vivaro - Варијанти

Пробно возење

Пробното возење ви кажува многу повеќе од илјада слики. Кликнете тука да ја искусите реалноста.

Закажете пробно возење

НОВ OPEL VIVARO ЗА СЕКОЈА НАМЕНА.

Што и да е вашиот бизнис или потреба, кога станува збор за средни комбиња, постои нов Opel Vivaro што е совршен за вас. Panel Van, Crew Van или Combi – понудата е голема, а изборот целосно ваш.

Enlarge

Фургон

Мултитаскер. Мали бизниси, експресни достави или сервиси на лице место, новиот Opel Vivaro Panel Van е навистина економичен. Со 2 должини, две висини, капацитет на товар од 5,2 м3 до 8,6 m3 и максимална носивост до 1200 kg, што значи дека може да се употребува за речиси каква било употреба на мали или средни комбиња.


Enlarge

Crew Van

Ставање на луѓе на вистинските места заедно со опремата што им треба значи дека Crew Van е атрактивен за повеќе бизниси, од градење, преку градинарството со уредување на дворови, до инсталација и сервисирање на системи за алтернативна енергија. До 6 седишта со 2 должини, со одличен пристап од сите страни, тоа го редефинира концептот за погодност.


Enlarge

Combi

Удобно, трајно и практично, Комби е на располагање со долго и кратко меѓуоскино растојание. Неговиот врвен квалитет е универзалноста за широк спектар, од бизнис до големи семејства, училишта или спортски групи.