Новиот Opel Vivaro – Модели и варијанти

ВАРИЈАНТИ НА НОВИОТ OPEL Vivaro.

Нов, и со секој детал темелно преиспитан, Opel Vivaro има водечка економичност во класата, чисто издувување и прецизен инженеринг. Исто така, доаѓа во целосна понуда, вклучувајќи Panel Vans, Crew Vans и Combi. Има нов Opel Vivaro за речиси секоја употреба, разновиден и флексибилен во секоја варијанта и во секоја ситуација.