New Opel Vivaro - Compare Variants

НОВИОТ OPEL Vivaro ОПРЕМА.

Проверете тука за целосна листа стандардни карактеристики и додатна опрема на новиот Opel Vivaro. Споредете достапност и спецификации по варијанти на моделите.

Standard
Стандардно
Available
Достапно
N/A
Не е достапно
23.311 €
19.755 €
23.311 €
Конфигуратор на автомобил
Опционални пакети Van L1H1 2,7t
Comfort & Cruise pack 2 Достапно
Executive пакет Достапно
Van - Sport Pack Достапно
Локален VAN Business Edition пакет Достапно
Локален премиум пакет Достапно
Пакет за изглед Достапно
Пакет за климатизација и рамномерно возење Достапно
Пакет за навигација Достапно
Пакет за надворешност 1 Стандардна опрема за Пакет за изглед 8
Пакет за надворешност 3 Стандардна опрема за Van - Sport Pack 1
Пакет за надворешност, зрнест дизајн Стандардно
Пакет за осветлување Достапно
Пакет за товарење Стандардна опрема за Локален VAN Business Edition пакет 6
Пакет за удобност и рамномерно возење Достапно
Пакет спорт/шампион Достапно
Тип на возило, комерцијално N1 Стандардно
Надворешна опрема Van L1H1 2,7t
D - Д-столб вертикални потпирачи, задно сеопфатно светло, во боја на каросерија Стандардна опрема за Пакет за надворешност 3 9
D - Д-столб горни капачиња, во боја на каросерија Стандардна опрема за Пакет за надворешност 3 9
LED дневни светла Стандардна опрема за Пакет за изглед 8
Panel liftgate window insert - Resin Panel Достапно
Real Lettering Delete Достапно
Браник, назад, аголни делови, во боја на каросерија Стандардна опрема за Пакет за изглед 8
Браник, назад, хоризонтален дел, во боја на каросерија Стандардна опрема за Пакет за надворешност 3 9
Браник, напред, во боја на каросерија Стандардна опрема за Пакет за изглед 8
Дневни светла Стандардно
Електричен надворешен ретровизор со затоплување и рачно преклопување Стандардно
Задни врати, застаклени,180º агол на отварање Достапно
Задни прозори со затоплување Стандардна опрема за Не константен систем за бришење со одмрзнувач 10
Закачалка за капути Стандардно
Застаклена задна еднокрила врата со отворање нагоре Достапно
Затворање на врата, цврсто,180º Стандардно
Затемнети странични и задни прозорци (зад столбот В) Достапно
Заштита од затворање, задни врати Стандардно
Крило на каросеријата без прозорец, десна страна Достапно
Крило на каросеријата без прозорец, лева страна Стандардно
Крило на каросеријата со лизгачки прозорец, лева страна Достапно
Крило на каросеријата со статичен прозорец, лева страна Достапно
Куќиште за ретровизор, во боја на каросерија Стандардна опрема за Пакет за надворешност 3 9
Лизгачка врата без прозорец, десна страна Стандардно
Лизгачка врата без прозорец, лева страна Достапно
Лизгачка врата со лизгачки прозорец, десна страна Достапно
Лизгачка врата со лизгачки прозорец, лева страна Достапно
Лизгачка врата со фиксен прозорец, десна страна Достапно
Лизгачка врата со фиксен прозорец, лева страна Достапно
Лимени странични прозорци, во боја на каросеријата Стандардно
Не константен систем за бришење со одмрзнувач Достапно
Ознака Opel Достапно
Отстранување на знакот на моторот Достапно
Пластична облога за сводот на тркалото Достапно
Предно светло за магла Стандардна опрема за Пакет за изглед 8
Средна раткапна, брендирана (централна раткапна за двојни задни тркала) Стандардно
Странични заштитни ленти, во боја на каросерија Стандардна опрема за Пакет за надворешност 3 9
Целосно застаклен Достапно
Целосно затемнет прозорец Стандардно
Штитник од сонце, страната на совозачот, со објектив за мртвиот агол Стандардно
кука за влечење Достапно
шина на бочната лизгачка врата во боја на каросеријата Стандардна опрема за Пакет за надворешност 3 9
Внатрешна опрема Van L1H1 2,7t
CAN-bus интерфејс ( овозможено за електричните дополнителни уреди за конверзија) Достапно
HVAC систем на греење Стандардно
Small Waste Bin for Cup Holder Достапно
Автоматски контроли за предни светла и бришачи Стандардна опрема за Executive пакет 3
Волан за управување обложен со кожа Стандардна опрема за Пакет за изглед 8
Дополнителен греач, работа со гориво Достапно
Дополнителен клуч Достапно
Дрвен под Достапно
Единечно седиште за совозачот, со наслон за рака, висина и лумбална поддршка Достапно
Електричен приклучок во багажникот Стандардно
Електрични прозорци за возачот Стандардна опрема за Van - Sport Pack 1
Електронска контрола на климата Стандардна опрема за Executive пакет 3
Електронски предни прозорци Стандардно
Загревање кај предните седишта Стандардна опрема за Executive пакет 3
Исклучување на дополнителен погон од моторот Достапно
Клупа со седишта за патници, со превиткување, со простор за складирање под седиштата Стандардна опрема за Локален VAN Business Edition пакет 6
Конектор за конверзија Достапно
Пакет за пушачи (запалка и пепелник) Стандардно
Патничко дупло предно седиште (во форма на клупа) Стандардно
Пластичен страничен украс до половина височина Достапно
Пластични странични облоги Достапно
Рачна контрола на воздух Стандардна опрема за Comfort & Cruise pack 2 4
Седиште за патници нема Достапно
Седиште на возачот, со наслон за раката, висина и лумбална поддршка Стандардно
Филтер гориво, низок квалитет Стандардно
стандарден волан за управување Стандардно
Систем за инфо и забава Van L1H1 2,7t
"Navi 80" Intellilink Touchscreen navigation system, bluetooth, USB Достапно
CD18 BT USB + DAB - 2DIN Radio, CD MP3, Bluetooth + DAB Достапно
CD18 BT USB - 2DIN Радио, CD MP3, Bluetooth, USB/2 пар. Достапно
Electronische snelheidsbegrenzer 120 km/u Достапно
Navi 50 IntelliLink (ULC3.0)+ DAB, bluetooth, USB Достапно
Navi 50 IntelliLink - Систем за навигација со екран на допир, Bluetooth, USB/1 пар. Стандардна опрема за Van - Sport Pack 1
Navi Map (навигациска мапа), источна Европа Стандардна опрема за Van - Sport Pack 1
Navi применик и инфо за сообраќајот Стандардна опрема за Van - Sport Pack 1
R16 BT USB + DAB, 1DIN Radio, MP3, bluetooth + DAB Достапно
R16 BT USB - 1DIN Радио, MP3, Bluetooth, USB/2 пар. Стандардно
Radio NAVI80 Intellilink + DAB Стандардна опрема за Пакет спорт/шампион 2
TCU ниво на калибрација 1 Стандардна опрема за Пакет спорт/шампион 2
Tom Tom навигација со екран осетлив на допир Стандардна опрема за Пакет спорт/шампион 2
Дигитален брзинометар Достапно
Дисплеј на англиски јазик Стандардно
Држач за паметен телефон Стандардна опрема за Van - Sport Pack 1
Навигациски систем, екrан осетлив на допир Стандардна опрема за Van - Sport Pack 1
Навигација/мапа од пат-DVD Европа Стандардна опрема за Пакет спорт/шампион 2
Ограничувач на брзина (100 км/ч) Достапно
Ограничувач на брзина (110 км/ч) Достапно
Ограничувач на брзина (130 км/ч) Достапно
Ограничувач на брзина (90 км/ч) Достапно
Безбедност Van L1H1 2,7t
ABS систем на кочење Стандардно
Park Sensor Front Достапно
Авто аларм Достапно
Воздушни перничиња за возачот и за совозачот, странични перничиња, плафонски перничиња-завеси Стандардна опрема за Executive пакет 3
Воздушно перниче на совозачот Достапно
Електронска програма за стабилност (ESP) Стандардно
Изведба со жици за аларм (пред инсталационен сет) Достапно
Камера-ретровизор со дисплеј и помошник при паркирање Стандардна опрема за Van - Sport Pack 1
Комплет за надување гума и тркало Достапно
Контрола за возење со умерена брзина Стандардна опрема за Comfort & Cruise pack 2 4
Контрола на брава, влез без клуч Стандардна опрема за Executive пакет 3
Контрола на брава, клуч со 2 копчиња Стандардно
Контрола на брава, клуч со 3 копчиња, со отворање на една врата Достапно
Панелирана преграда Стандардно
Полуотворени прекинувачи, прекинувач за хауба, сигурносно LED светло на таблата со инструменти, одвраќање на крадци и порака во IPC Стандардно
Помош при паркирање назад Достапно
Систем за откривање на издувaни пнеуматици Достапно
Целосна големина на Опел воздушно перниче на страната на возачот Стандардно
Централен систем на заклучување Достапно
Челична преграда со полна висина, без прозорец и со врата Достапно
Челична преграда со полна висина, со прозорец и врата Достапно
Челична преграда со целосна висина со прозорец Достапно
воздушни перничиња за возачот и совозачот, предни воздушни перничиња како завеси и воздушно перниче за градниот кош на возачот Стандардна опрема за Executive пакет 3
далечинско заклучување, клуч co 3 тастери, без поединечно отворање на вратите Стандардна опрема за Van - Sport Pack 1
Гуми Van L1H1 2,7t
Алу тркало 6.0 x 17, 5 краци, варијанта на боја на површината #1: сребрена Достапно
Алу тркало 6.0 x 17, 5 краци, варијанта на боја на површината #1: сребрена Стандардна опрема за Van - Sport Pack 1
Без раткапни Достапно
Гума „За сите сезони“ Достапно
Носач за резервно тркало со брава Достапно
Тркало 17 x 6,0J, лесна легура (боја црна) Достапно
Целосна големина на челично резерно тркало Стандардно
Целосна раткапна Стандардна опрема за Пакет за изглед 8
Челично тркало 16X6.0,J Стандардно
Compound / Conversion Van L1H1 2,7t
Accessory Assist Handles Стандардна опрема за Handgreep A-stijl bestuurders- en passagierszijde 5
Bulkhead Lattice Достапно
Handgreep A-stijl bestuurders- en passagierszijde Достапно
N/A Достапно
special order handling Стандардна опрема за Handgreep A-stijl bestuurders- en passagierszijde 5
Без покривка на подот Стандардно
Втор акумулатор Достапно
Далечински управувач за независното греење на автомобилот Достапно
Достапност на трансформација на возилото (локална намена) Достапно
Дрвена облога на подот Стандардна опрема за Локален VAN Business Edition пакет 6
Дрвена странична облога Достапно
Капак на сводовите на тркалата, од иверица Достапно
Лепенки за Sport - сребрени Достапно
Лепенки за Sport - црни Достапно
Налепници Delete, модел Sport Достапно
Пакет за рачки за врата Достапно
Пакет за рачки за врата 2 лизгачка врата Достапно
Рачка со фаќање А-столб Достапно
Тајмер за дополнителното греење Достапно
Центар за конвезија Luton Стандардна опрема за Пакет за рачки за врата 2 лизгачка врата 7
кратко меѓуоскино растојание Стандардно
стабдардна висина на кровот Стандардно
стандардна носивост Стандардно
  1. 1 Стандардна опрема за Van - Sport Pack
  2. 2 Стандардна опрема за Пакет спорт/шампион
  3. 3 Стандардна опрема за Executive пакет
  4. 4 Стандардна опрема за Comfort & Cruise pack 2
  5. 5 Стандардна опрема за Handgreep A-stijl bestuurders- en passagierszijde
  6. 6 Стандардна опрема за Локален VAN Business Edition пакет
  7. 7 Стандардна опрема за Пакет за рачки за врата 2 лизгачка врата
  8. 8 Стандардна опрема за Пакет за изглед
  9. 9 Стандардна опрема за Пакет за надворешност 3
  10. 10 Стандардна опрема за Не константен систем за бришење со одмрзнувач