Преглед

Astra Sports Tourer

ОД 17.413 € 

Meet our most efficient Astra Sports Tourer yet, with a new generation of engines with up to 21% lower CO2 emissions1 and low fuel consumption. Packed with innovative features, the new Astra Sports Tourer is even more practical and comfortable than ever.

1Compared to previous Astra. The fuel consumption and CO2 emissions figures mentioned are determined according to the new World Harmonised Light Vehicle Test Procedure WLTP (Regulation EU 2017/948), and the relevant values are translated back into NEDC to allow the comparability with other vehicles. Please contact your dealer for the latest information. The values do not take into account in particular use and driving conditions, equipment or options and may vary depending on the format of tires.

МОДЕЛИ.

ASTRA

Висококвалитетно влезно ниво.

 • Мултимедија со екран на кластер иструменти од 3,5", монохроматски
 • 16-инчни челични тркала со целосен капак на тркалото, сребрено
 • Халогени светилки со дневно светло LED
 • Поделени задни седишта 60:40

ЛИНИЈА GS

Ниво на модерна класа.

 • Мултимедија со екран на кластер иструменти од 3,5", монохроматски
 • 16-инчни тркала од легура, 5 двојни краци, сребрено
 • Ергономско активно седиште за возачот
 • Пакет за помош на возачот со предупредување за судир напред, индикаторот за растојание напред, помош за возење во лента и автоматското сопирање во итни случаи

ELEGANCE

Ниво на софистицирана класа.

 • Мултимедија со екран на кластер иструменти од 3,5", монохроматски
 • 16-инчни тркала од легура, 5 двојни краци, сребрено
 • Ергономско активно седиште за возачот со премиум кожен ефект 
 • Хромирана рамка на прозорците

ULTIMATE

Ниво на премиум класа.

 • Multimedia Navi Pro со 8-инчен екран на инструментите, во боја
 • 17-инчни тркала од легура, 5 двојни краци, црно
 • Предни светла IntelliLux LED Matrix
 • Напредна помош за паркирање вкл. задна камера 

САКАТЕ ДА ОТКРИЕТЕ УШТЕ ПОВЕЌЕ?

ОДЛИКИ НА ASTRA SPORTS TOURER
Откријте ги сите различни одлики кои ги нуди Astra Sports Tourer. 
ОТКРИЈТЕ СЕГА
ПОВЕЌЕ ОПРЕМА
Набавете ја оригиналната опрема од Opel за вашата Astra. 
ОТКРИЈТЕ СЕГА