Преглед

Astra

ОД 17.413 € 

Реперот во компактната класа ги присвои карактеристиките на премиум класата, со спортско ракување и невидена поврзаност.

Реперот во компактната класа ги присвои карактеристиките на премиум класата, со спортско ракување и невидена поврзаност.

Со своите премиум карактеристики, мотори со ниско издувување и ниски вкупни трошоци за поседување, Astra е идеален компактен автомобил за вашиот мал деловен возен парк.

Направена специјално за секторот возен парк со широк избор на мотори со ниски издувување со ниски вкупни трошоци за поседување и продолжени интервали на сервисирање.

ВИДЕА.

ДИЗАЈН.

ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ.

Едицијата Astra 120 години веќе доаѓа со импресивна понуда на стандардни карактеристики. Надградете ја дополнително со нашите роденденски пакети за технологијаудобностдизајн или возење!

 

 

Стандардната опрема на едицијата Astra 120 години:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години 
 • Ограничена понуда на 16-инчни тркала од легура, 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • R 4.0 IntelliLink со систем со 4 звучници
 • 7-инчен екран на допир
 • Управувач со радио контроли
 • Темпомат со ограничувач на брзината
 • Плочки на прагот

 

Откријте ги моделите 120 години. 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ВЛЕЗЕТЕ И РЕЛАКСИРАЈТЕ СЕ.

Astra е наменски направена по мерка за да ви олесни. Нејзината премиум внатрешност ефикасно создава нова категорија во класата на компактните автомобили.

 

ФОРМАТА ЈА СЛЕДИ ЖЕЛБАТА.

Остри линии, атлетско вајарство и впечатлива линија на „летечкиот“ покрив – дизајнот на Astra го отсликува внатрешниот динамички потенцијал.

 

ПРЕПОЗНАТЛИВИ LED СВЕТЛА.

Уникатните задни LED светла1 со препознатливото „крило“ на Opel и дневните светла влеваат стил и видливост.


¹Опционално

ПРЕПОЗНАТЛИВИ ТРКАЛА.

Контурите на вашиот автомобил запираат погледи, а вашите гуми кажуваат сѐ. 17-инчни и 18-инчни тркала за моќен став на Astra.

 

СОНЦЕ И СВЕЖ ВОЗДУХ.

Вдишете свеж воздух со само еден допир на копче. Големиот електричен, стаклен сончев покрив1, со вграден штитник за ветер, ве штити од провев, а со штитникот за сонце топлината ќе остане надвор.

1Опционално

СПОРТСКИ И ДИНАМИЧЕН ДИЗАЈН.

Спортските пакети на линијата OPC за внатрешноста и надворешноста ѝ даваат на Astra динамичен, премиум изглед кој ги комбинира висококвалитетните материјали со извонреден дизајн на внатрешноста и надворешноста.

 

 

Спортските пакети на линијата OPC за надворешност и внатрешност се достапни како посебни опционални пакети:

 

Спортскот пакет на линијата OPC за надворешност1 вклучува:

 

 • Спортски дизајн на предниот и задниот дел
 • Странични спојлери

 

 

Спортскот пакет на линијата OPC за внатрешност1 вклучува: • Управувач со рамно дно
 • Педали од лесна легура
 • Црн таван
 • Спортски прекинувач

 1Достапно само во одредени бои.


2Не е достапно со КПГ, сончев покрив или основен бензински мотор. Достапно само доколку е опремено со навигациски систем и предна камера.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ЦРНОТО Е УБАВО.

Додајте повеќе карактер со избирање црни детали за вашата Astra. Новиот пакет со црн покрив воодушевува со својот стилизиран црн покрив и неговите истакнати детали во дизајнот.

 

 

Со новиот пакет со црн покрив1 ќе се издвоите од толпата. Двобојниот дизајн го запира погледот и ѝ го дава на вашата Astra оној многу посебен изглед.

 

Пакетот со црн покрив вклучува:

 • Стилизиран црн покрив
 • Соодветни црни капаци на ретровизорите
 • Неверојатни црни 17-инчни тркала од легура
 • Два различни 18-инчни стилови на тркалата како опција

 

1Достапно само во одредени бои.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ.

  Едицијата Astra 120 години веќе доаѓа со импресивна понуда на стандардни карактеристики. Надградете ја дополнително со нашите роденденски пакети за технологијаудобностдизајн или возење!

   

   

  Стандардната опрема на едицијата Astra 120 години:

  • Ограничена понуда на беџ 120 години 
  • Ограничена понуда на 16-инчни тркала од легура, 120 години
  • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
  • Ограничена понуда на патосници 120 години
  • R 4.0 IntelliLink со систем со 4 звучници
  • 7-инчен екран на допир
  • Управувач со радио контроли
  • Темпомат со ограничувач на брзината
  • Плочки на прагот

   

  Откријте ги моделите 120 години. 

 • Opel, Astra Hatchback, Interior

  ВЛЕЗЕТЕ И РЕЛАКСИРАЈТЕ СЕ.

  Astra е наменски направена по мерка за да ви олесни. Нејзината премиум внатрешност ефикасно создава нова категорија во класата на компактните автомобили.

   

 • Opel,Astra Hatchback,Exterior,Front

  ФОРМАТА ЈА СЛЕДИ ЖЕЛБАТА.

  Остри линии, атлетско вајарство и впечатлива линија на „летечкиот“ покрив – дизајнот на Astra го отсликува внатрешниот динамички потенцијал.

   

 • Opel,Astra Hatchback,LED lights

  ПРЕПОЗНАТЛИВИ LED СВЕТЛА.

  Уникатните задни LED светла1 со препознатливото „крило“ на Opel и дневните светла влеваат стил и видливост.

  ¹Опционално

 • Opel,Astra Hatchback,design,wheels

  ПРЕПОЗНАТЛИВИ ТРКАЛА.

  Контурите на вашиот автомобил запираат погледи, а вашите гуми кажуваат сѐ. 17-инчни и 18-инчни тркала за моќен став на Astra.

   

 • Opel,Astra Hatchback,design,sunroof

  СОНЦЕ И СВЕЖ ВОЗДУХ.

  Вдишете свеж воздух со само еден допир на копче. Големиот електричен, стаклен сончев покрив1, со вграден штитник за ветер, ве штити од провев, а со штитникот за сонце топлината ќе остане надвор. 1Опционално
 • Opel,Astra Hatchback,design,OPC Line Sport Pack

  СПОРТСКИ И ДИНАМИЧЕН ДИЗАЈН.

  Спортските пакети на линијата OPC за внатрешноста и надворешноста ѝ даваат на Astra динамичен, премиум изглед кој ги комбинира висококвалитетните материјали со извонреден дизајн на внатрешноста и надворешноста.

   

   

  Спортските пакети на линијата OPC за надворешност и внатрешност се достапни како посебни опционални пакети:

   

  Спортскот пакет на линијата OPC за надворешност1 вклучува:

   

  • Спортски дизајн на предниот и задниот дел
  • Странични спојлери

   

   

  Спортскот пакет на линијата OPC за внатрешност1 вклучува:

  • Управувач со рамно дно
  • Педали од лесна легура
  • Црн таван
  • Спортски прекинувач

   

  1Достапно само во одредени бои.

  2Не е достапно со КПГ, сончев покрив или основен бензински мотор. Достапно само доколку е опремено со навигациски систем и предна камера.

 • Opel,Astra Hatchback,design,Black Roof Pack

  ЦРНОТО Е УБАВО.

  Додајте повеќе карактер со избирање црни детали за вашата Astra. Новиот пакет со црн покрив воодушевува со својот стилизиран црн покрив и неговите истакнати детали во дизајнот.

   

   

  Со новиот пакет со црн покрив1 ќе се издвоите од толпата. Двобојниот дизајн го запира погледот и ѝ го дава на вашата Astra оној многу посебен изглед.

   

  Пакетот со црн покрив вклучува:

  • Стилизиран црн покрив
  • Соодветни црни капаци на ретровизорите
  • Неверојатни црни 17-инчни тркала од легура
  • Два различни 18-инчни стилови на тркалата како опција

   

  1Достапно само во одредени бои.

ИНОВАЦИЈА.

ПРЕДНИ СВЕТЛА INTELLILUX LED®MATRIX.

Видете и бидете видени. Предните светла IntelliLux LED® Matrix1, први во класата, ви даваат прегледност со долги светла без да ги вознемирувате другите возачи.

 

Предните светла IntelliLux LED® Matrix автоматски се прилагодуваат, така што можете да возите со долги светла без можноста да ги вознемирувате другите возачи.


Opel употребува интелигентна технологија онаму каде што треба:


– Вашите предни светла се состојат од 16 одделни LED-елементи
– Тие регираат на други возила со исклучување на единечни LED-светилки
– Вашите долги светла никогаш немаат одблесок
– Аголните светла дополнително ја подобруваат безбедноста
– Вие имате оптимално осветлување во секоја ситуација
– Возењето ноќе е побезбедно и многу порелаксирано
– Исклучителната сигурност овозможува максимална долготрајност

 

1Опционално

 

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

МУЛТИТАЛЕНТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ.

Opel Eye1 содржи:

 • Помош за препознавање сообраќајни знаци
 • Индикатор за растојание напред
 • Предупредување за судир напред
 • Систем за автоматско, итно сопирање во град
 • Активен индикатор за помош при држење во лента
 

Помош при препознавање сообраќајни знаци: овој напреден систем за детектирање на сообраќајни знаци ги прикажува ограничувањата на брзината и другите сообраќајни знаци, а дури и препознава привремени електронски знаци. 

 

Индикатор за растојание напред: го мери растојанието до автомобилот пред вас и го предупредува возачот доколку растојанието стане критично.


Предупредување за судир напред: автоматското итно сопирање ве предупредува доколку има опасност да настане судир напред, И, до брзина од 60 km на час, се иницира автоматско итно сопирање. 


Индикатор за возење во активната лента: предупредува и овозможува нежно враќање во лентата кога возачот ненамерно ќе започне да застранува од лентата.


1Опционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ОТВОРАЊЕ И СТАРТУВАЊЕ БЕЗ КЛУЧ.

Системот за отворање и стартување¹ го препознава клучот и автоматски го отклучува возилото кога ќе му се приближите. Ви овозможува и стартување и сопирање без клуч со едноставно притискање на копче.


¹Опционално

 

EASY PARKING.

Паркирање за професионалци: Совршеното паркирање до милиметар е побрзо со напредната помош при паркирање и задната камера1.


1Опционално

 

ВИСТИНСКО ДИРЕКТОРСКО ВОЗЕЊЕ.

Aвтоматскиот темпомат со целосен опсег на брзината овозможува возачко искуство без стрес.

 

Преку автоматско забрзување или успорување помеѓу брзини од 30 km/час до 180 km/час,  автоматскиот темпомат помага во одржување безбедно растојание до автомобилот пред вас во секое време.

 

Автоматски темпомат со целосен опсег на брзината.2. Дизајниран за сообраќајни метежи, FSRA овозможува темпоматот да работи дури и кога целосно ќе го запрете возилото.

 

2Достапно само со одредени мотори и преноси.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ
 • ПРЕДНИ СВЕТЛА INTELLILUX LED®MATRIX.

  Видете и бидете видени. Предните светла IntelliLux LED® Matrix1, први во класата, ви даваат прегледност со долги светла без да ги вознемирувате другите возачи.

   

  Предните светла IntelliLux LED® Matrix автоматски се прилагодуваат, така што можете да возите со долги светла без можноста да ги вознемирувате другите возачи.

  Opel употребува интелигентна технологија онаму каде што треба:

  – Вашите предни светла се состојат од 16 одделни LED-елементи – Тие регираат на други возила со исклучување на единечни LED-светилки – Вашите долги светла никогаш немаат одблесок – Аголните светла дополнително ја подобруваат безбедноста – Вие имате оптимално осветлување во секоја ситуација – Возењето ноќе е побезбедно и многу порелаксирано – Исклучителната сигурност овозможува максимална долготрајност

   

  1Опционално

   

   

 • Opel, Astra Hatchback, innovation, Opel Eye

  МУЛТИТАЛЕНТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ.

  Opel Eye1 содржи:

  • Помош за препознавање сообраќајни знаци
  • Индикатор за растојание напред
  • Предупредување за судир напред
  • Систем за автоматско, итно сопирање во град
  • Активен индикатор за помош при држење во лента
   

  Помош при препознавање сообраќајни знаци: овој напреден систем за детектирање на сообраќајни знаци ги прикажува ограничувањата на брзината и другите сообраќајни знаци, а дури и препознава привремени електронски знаци. 

   

  Индикатор за растојание напред: го мери растојанието до автомобилот пред вас и го предупредува возачот доколку растојанието стане критично.

  Предупредување за судир напред: автоматското итно сопирање ве предупредува доколку има опасност да настане судир напред, И, до брзина од 60 km на час, се иницира автоматско итно сопирање. 

  Индикатор за возење во активната лента: предупредува и овозможува нежно враќање во лентата кога возачот ненамерно ќе започне да застранува од лентата.

  1Опционално

 • Opel, Astra Hatchback, innovation, keyless access

  ОТВОРАЊЕ И СТАРТУВАЊЕ БЕЗ КЛУЧ.

  Системот за отворање и стартување¹ го препознава клучот и автоматски го отклучува возилото кога ќе му се приближите. Ви овозможува и стартување и сопирање без клуч со едноставно притискање на копче.

  ¹Опционално

   

 • Opel, Astra Hatchback, innovation, Park Assistance

  EASY PARKING.

  Паркирање за професионалци: Совршеното паркирање до милиметар е побрзо со напредната помош при паркирање и задната камера1.

  1Опционално

   

 • Opel, Astra Hatchback, innovation, Automatic Cruise Control

  ВИСТИНСКО ДИРЕКТОРСКО ВОЗЕЊЕ.

  Aвтоматскиот темпомат со целосен опсег на брзината овозможува возачко искуство без стрес.

   

  Преку автоматско забрзување или успорување помеѓу брзини од 30 km/час до 180 km/час,  автоматскиот темпомат помага во одржување безбедно растојание до автомобилот пред вас во секое време.

   

  Автоматски темпомат со целосен опсег на брзината.2. Дизајниран за сообраќајни метежи, FSRA овозможува темпоматот да работи дури и кога целосно ќе го запрете возилото.

   

  2Достапно само со одредени мотори и преноси.

ДОБРОСОСТОЈБА.

КАЖЕТЕ ИМ ЗБОГУМ НА БОЛКИТЕ ВО ГРБОТ.

Подобрете ја вашата добросостојба со мултиприлагодливите ергономски активни седишта1 со опција за масажа и вентилација.

 

Ергономски активните седишта1 за возач/совозач нудат широк избор на можности за прилагодување, вклучувајќи и поддршка на 'рбетот и продолжеток на перничето на седиштето за совршено да ја подесите вашата омилена седечка позиција. Внесете луксуз во вашиот ден со седиштето Wellness со вградени функции за масажа, вентилација и меморија за вашите лични подесувања.


1Oпционално со Enjoy, ергономски активното седиште за возачот е стандардно со Dynamic и Innovation.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ГРЕЕЊЕ НА СЕДИШТАТА И УПРАВУВАЧОТ.

Со загреаните предни, па дури и задни седишта, плус загреаниот управувач1 брзо ќе се загреете во ладните утра.


¹Опционално

 

ЕЛЕКТРИЧНА ПАРКИРНА СОПИРАЧКА.

Системот автоматски се отпушта кога се враќате наназад. Исто така ослободува простор за погодната висока средишна конзола и наслонот за раце.

 

ЕКСТРАЛЕСНО ТОВАРЕЊЕ

Со нискиот праг на багажникот, ќе ја товарите Astra за кратко време. И можете целосно да ги искористите нејзиниот великодушен простор за складирање.

 

 • КАЖЕТЕ ИМ ЗБОГУМ НА БОЛКИТЕ ВО ГРБОТ.

  Подобрете ја вашата добросостојба со мултиприлагодливите ергономски активни седишта1 со опција за масажа и вентилација.

   

  Ергономски активните седишта1 за возач/совозач нудат широк избор на можности за прилагодување, вклучувајќи и поддршка на 'рбетот и продолжеток на перничето на седиштето за совршено да ја подесите вашата омилена седечка позиција. Внесете луксуз во вашиот ден со седиштето Wellness со вградени функции за масажа, вентилација и меморија за вашите лични подесувања.

  1Oпционално со Enjoy, ергономски активното седиште за возачот е стандардно со Dynamic и Innovation.

   

 • Opel, Astra Hatchback, well-being, heated features

  ГРЕЕЊЕ НА СЕДИШТАТА И УПРАВУВАЧОТ.

  Со загреаните предни, па дури и задни седишта, плус загреаниот управувач1 брзо ќе се загреете во ладните утра.

  ¹Опционално

   

 • Opel, Astra Hatchback, well-being, smart brakes

  ЕЛЕКТРИЧНА ПАРКИРНА СОПИРАЧКА.

  Системот автоматски се отпушта кога се враќате наназад. Исто така ослободува простор за погодната висока средишна конзола и наслонот за раце.

   

 • Opel,Astra Hatchback,load space

  ЕКСТРАЛЕСНО ТОВАРЕЊЕ

  Со нискиот праг на багажникот, ќе ја товарите Astra за кратко време. И можете целосно да ги искористите нејзиниот великодушен простор за складирање.

   

РФИКАСНОСТ ВО ВОЗЕЊЕТО.

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА МОТОРИ КОИ ДАВААТ ЕНЕРГИЈА.

Спортски, глатки и реактивни.

 

1Потрошувачка на гориво во l/km: во град 5,4-8,5, на отворено 4,1-5,5, комбинирано 4,7-6,6; издувување CO2 во g/km: комбинирано 107-150.
2Потрошувачка на гориво во l/km: во град 5,1-6,5, на отворено 3,5-4,2, комбинирано 4,1-5,0; издувување CO2 во g/km: комбинирано 107-133. 
3Потрошувачка на гориво кај ТНГ во kg H-Gas/100 km: во град 8,3, на отворено 5,1, комбинирано 6,3; издувување CO2 во g/km: комбинирано 113.


Во согласност со регулативите R (EC) бр. 715/2007 и R (EC) бр. 692/2008 (во соодветните верзии). 08/2018

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА БРЗИНАТА!

Astra има понуда на пренос за сечиј вкус. Изберете помеѓу 5 или 6-брзинскиот рачен пренос или глаткиот 6-брзински автоматик.

 

5 или 6-брзинскиот рачен пренос е глаток и нуди одлична прецизност. Изберете го нашиот 6-брзински автоматски пренос за удобно, високоефикасно возење, особено во комбинација со системот старт/стоп.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗЕЊЕ.

Спортскиот прекинувач ја изострува реакцијата на педалата за гас и управувањето.

 

ЗАШТЕДЕТЕ ГОРИВО СО ECOTEC®.

ECOTEC® технологиите ја намалуваат потрошувачката на гориво и издувувањето.

ECOTEC® помошта при возење ви овозможува да возите со оптимална ефикасност.

 

СУСПЕНЗИЈА СО ВАТОВО ПОВРЗУВАЊЕ.

Суспензијата со Ватово поврзување на Astra Sport Tourer овозможува безбедно ракување без напор. Сѐ на сѐ - супериорно возење.

 

 • НОВА ГЕНЕРАЦИЈА МОТОРИ КОИ ДАВААТ ЕНЕРГИЈА.

  Спортски, глатки и реактивни.

   

  1Потрошувачка на гориво во l/km: во град 5,4-8,5, на отворено 4,1-5,5, комбинирано 4,7-6,6; издувување CO2 во g/km: комбинирано 107-150. 2Потрошувачка на гориво во l/km: во град 5,1-6,5, на отворено 3,5-4,2, комбинирано 4,1-5,0; издувување CO2 во g/km: комбинирано 107-133.  3Потрошувачка на гориво кај ТНГ во kg H-Gas/100 km: во град 8,3, на отворено 5,1, комбинирано 6,3; издувување CO2 во g/km: комбинирано 113.

  Во согласност со регулативите R (EC) бр. 715/2007 и R (EC) бр. 692/2008 (во соодветните верзии). 08/2018

 • Opel, Astra Hatchback, driving efficiency, transmissions

  ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА БРЗИНАТА!

  Astra има понуда на пренос за сечиј вкус. Изберете помеѓу 5 или 6-брзинскиот рачен пренос или глаткиот 6-брзински автоматик.

   

  5 или 6-брзинскиот рачен пренос е глаток и нуди одлична прецизност. Изберете го нашиот 6-брзински автоматски пренос за удобно, високоефикасно возење, особено во комбинација со системот старт/стоп.
 • Opel, Astra Hatchback, driving efficiency, Sport Switch

  ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗЕЊЕ.

  Спортскиот прекинувач ја изострува реакцијата на педалата за гас и управувањето.

   

 • Opel, Astra Hatchback, ECOTEC

  ЗАШТЕДЕТЕ ГОРИВО СО ECOTEC®.

  ECOTEC® технологиите ја намалуваат потрошувачката на гориво и издувувањето.

  ECOTEC® помошта при возење ви овозможува да возите со оптимална ефикасност.

   

 • Opel, Astra Hatchback, driving efficiency, chassis

  СУСПЕНЗИЈА СО ВАТОВО ПОВРЗУВАЊЕ.

  Суспензијата со Ватово поврзување на Astra Sport Tourer овозможува безбедно ракување без напор. Сѐ на сѐ - супериорно возење.

   

КОНЕКТИВНОСТ.

СЕКОГАШ НА ПРАВИОТ ПАТ.

Означете ги точните насоки со вградениот Navi 4.0 IntelliLink1 или Navi 900 IntelliLink1, навигациски инфозабавни системи кои вклучуваат револуционерни функции за поврзување.

 

Navi 900 IntelliLink1 ги содржи следниве карактеристики:

 

 • Вградена сателитска навигација со 2Д и 3Д прегледи
 • Напредни услуги за сообраќајот
 • Структуриран внес на дестинација или во 1 ред
 • 7-инчен екран на допир во боја
 • Интерфејс Bluetooth® за хендзфри разговори, аудио стриминг и пристап до именикот2
 • Радио функција AM/FM
 • Пуштање видеа преку USB2
 • Компатибилен со Apple CarPlay™3 и Android Auto™4

 

Navi 900 IntelliLink1 ги вклучува следните карактеристики како дополнение на Navi 4.0 IntelliLink:

 

 • 8-инчен екран во боја на допир2
 • Гласовна контрола
 • 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти (достапен само за Dynamic и INNOVATION)
 • Ајкула-антена
 • Опција за CD-плеер
 • SHOP за преземање апликации5
 • СМС-отчитување и одговарање

 

1Oпционално

2Компатибилноста и функциите може да зависат од вашиот уред и верзијата на ОС.

3Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји. Apple CarPlay™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

4Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.android.com.

5SHOP е достапна само доколку возилото е опремено со OnStar.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

КОНЕКТИВНОСТ ВОДЕЧКА ВО КЛАСАТА СО INTELLILINK.

Поврзете се лесно со мултимедијалниот систем сѐ-во едно R 4.0 IntelliLink1 што е компатибилен со Android Auto™2 од Google или Apple CarPlay™3.

 

R 4.0 IntelliLink1 ги содржи следниве карактеристики:


• 7-ичен екран на допир
• Компатибилен со Apple CarPlay™1 и Android Auto™2
• Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио-стрминг и пристап до телефонскиот именик3
• Радио функција AM/FM
• Гледање на фотографии и видео преку USB3

 

1Опционално

2Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји. Apple CarPlay™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

3Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.android.com.

4Само со компатибилни уреди

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ЕДНОСТАВНО ПАМЕТНО.

R300 BT е далеку повеќе од радио. Bluetooth® за хендзфри телефон и аудио-стриминг, како и приклучокот USB ве поврзуваат со дигиталниот свет.

 

КОНЕКЦИИ ЗА ПАТНИЦИТЕ.

Вашите патници назад имаат 2 приклучока USB, така што нема да се препираат за еден!
 • СЕКОГАШ НА ПРАВИОТ ПАТ.

  Означете ги точните насоки со вградениот Navi 4.0 IntelliLink1 или Navi 900 IntelliLink1, навигациски инфозабавни системи кои вклучуваат револуционерни функции за поврзување.

   

  Navi 900 IntelliLink1 ги содржи следниве карактеристики:

   

  • Вградена сателитска навигација со 2Д и 3Д прегледи
  • Напредни услуги за сообраќајот
  • Структуриран внес на дестинација или во 1 ред
  • 7-инчен екран на допир во боја
  • Интерфејс Bluetooth® за хендзфри разговори, аудио стриминг и пристап до именикот2
  • Радио функција AM/FM
  • Пуштање видеа преку USB2
  • Компатибилен со Apple CarPlay™3 и Android Auto™4

   

  Navi 900 IntelliLink1 ги вклучува следните карактеристики како дополнение на Navi 4.0 IntelliLink:

   

  • 8-инчен екран во боја на допир2
  • Гласовна контрола
  • 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти (достапен само за Dynamic и INNOVATION)
  • Ајкула-антена
  • Опција за CD-плеер
  • SHOP за преземање апликации5
  • СМС-отчитување и одговарање

   

  1Oпционално

  2Компатибилноста и функциите може да зависат од вашиот уред и верзијата на ОС.

  3Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји. Apple CarPlay™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

  4Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.android.com.

  5SHOP е достапна само доколку возилото е опремено со OnStar.

 • Opel, Astra Hatchback, connectivity, IntelliLink

  КОНЕКТИВНОСТ ВОДЕЧКА ВО КЛАСАТА СО INTELLILINK.

  Поврзете се лесно со мултимедијалниот систем сѐ-во едно R 4.0 IntelliLink1 што е компатибилен со Android Auto™2 од Google или Apple CarPlay™3.

   

  R 4.0 IntelliLink1 ги содржи следниве карактеристики:

  • 7-ичен екран на допир • Компатибилен со Apple CarPlay™1 и Android Auto™2 • Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио-стрминг и пристап до телефонскиот именик3 • Радио функција AM/FM • Гледање на фотографии и видео преку USB3

   

  1Опционално

  2Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји. Apple CarPlay™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

  3Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.android.com.

  4Само со компатибилни уреди

 • Opel, Astra Hatchback, connectivity, radio

  ЕДНОСТАВНО ПАМЕТНО.

  R300 BT е далеку повеќе од радио. Bluetooth® за хендзфри телефон и аудио-стриминг, како и приклучокот USB ве поврзуваат со дигиталниот свет.

   

 • Opel, Astra Hatchback, connectivity, USB ports

  КОНЕКЦИИ ЗА ПАТНИЦИТЕ.

  Вашите патници назад имаат 2 приклучока USB, така што нема да се препираат за еден!

ДОДАТНА ОПРЕМА -  СПЕЦИЈАЛНО НАПРАВЕНА ЗА ВАС.

Изразете се со оригиналната додатна опрема на Opel и искористете го целосно вашето возило. Дизајнирано и тестирано за вашиот Opel.

 

Сликите може да се разликуваат од производот што се продава.

AirWellness дифузер на мириси
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ
Држач за паметен телефон PowerFlex, Jet Black
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ
AirWellness кертриџи за мириси, енергетски
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ
AirWellness кертриџи за мириси, енергетски
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ
AirWellness кертриџи за мириси, енергетски
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ
PowerFlex шипка, Piano Black
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ
Магленки, комплет крила, карбон дизајн
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ
Магленки, комплет крила, брусен алуминиум дизајн
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ
Подлога за цврст товар, реверзибилна и отпорна на вода
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ

ДОСТАПНИ МОДЕЛИ.