Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ.

Едицијата Astra 120 години веќе доаѓа со импресивна понуда на стандардни карактеристики. Надградете ја дополнително со нашите роденденски пакети за технологијаудобностдизајн или возење!

 

 

Стандардната опрема на едицијата Astra 120 години:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години 
 • Ограничена понуда на 16-инчни тркала од легура, 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • R 4.0 IntelliLink со систем со 4 звучници
 • 7-инчен екран на допир
 • Управувач со радио контроли
 • Темпомат со ограничувач на брзината
 • Плочки на прагот

 

Откријте ги моделите 120 години. 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ВЛЕЗЕТЕ И РЕЛАКСИРАЈТЕ СЕ.

Astra е наменски направена по мерка за да ви олесни. Нејзината премиум внатрешност ефикасно создава нова категорија во класата на компактните автомобили.

 

ФОРМАТА ЈА СЛЕДИ ЖЕЛБАТА.

Остри линии, атлетско вајарство и впечатлива линија на „летечкиот“ покрив – дизајнот на Astra го отсликува внатрешниот динамички потенцијал.

 

ПРЕПОЗНАТЛИВИ LED СВЕТЛА.

Уникатните задни LED светла1 со препознатливото „крило“ на Opel и дневните светла влеваат стил и видливост.


¹Опционално

ПРЕПОЗНАТЛИВИ ТРКАЛА.

Контурите на вашиот автомобил запираат погледи, а вашите гуми кажуваат сѐ. 17-инчни и 18-инчни тркала за моќен став на Astra.

 

СОНЦЕ И СВЕЖ ВОЗДУХ.

Вдишете свеж воздух со само еден допир на копче. Големиот електричен, стаклен сончев покрив1 , со вграден штитник за ветер, ве штити од провев, а со штитникот за сонце топлината ќе остане надвор.

1 Опционално

СПОРТСКИ И ДИНАМИЧЕН ДИЗАЈН.

Спортските пакети на линијата OPC за внатрешноста и надворешноста ѝ даваат на Astra динамичен, премиум изглед кој ги комбинира висококвалитетните материјали со извонреден дизајн на внатрешноста и надворешноста.

 

 

Спортските пакети на линијата OPC за надворешност и внатрешност се достапни како посебни опционални пакети:

 

Спортскот пакет на линијата OPC за надворешност1 вклучува:

 

 • Спортски дизајн на предниот и задниот дел
 • Странични спојлери

 

 

Спортскот пакет на линијата OPC за внатрешност1 вклучува: • Управувач со рамно дно
 • Педали од лесна легура
 • Црн таван
 • Спортски прекинувач

 1Достапно само во одредени бои.


2Не е достапно со КПГ, сончев покрив или основен бензински мотор. Достапно само доколку е опремено со навигациски систем и предна камера.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ЦРНОТО Е УБАВО.

Додајте повеќе карактер со избирање црни детали за вашата Astra. Новиот пакет со црн покрив воодушевува со својот стилизиран црн покрив и неговите истакнати детали во дизајнот.

 

 

Со новиот пакет со црн покрив1 ќе се издвоите од толпата. Двобојниот дизајн го запира погледот и ѝ го дава на вашата Astra оној многу посебен изглед.

 

Пакетот со црн покрив вклучува:

 • Стилизиран црн покрив
 • Соодветни црни капаци на ретровизорите
 • Неверојатни црни 17-инчни тркала од легура
 • Два различни 18-инчни стилови на тркалата како опција

 

1Достапно само во одредени бои.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ