Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


КАЖЕТЕ ИМ ЗБОГУМ НА БОЛКИТЕ ВО ГРБОТ.

Подобрете ја вашата добросостојба со мултиприлагодливите ергономски активни седишта1 со опција за масажа и вентилација.

 

Ергономски активните седишта1 за возач/совозач нудат широк избор на можности за прилагодување, вклучувајќи и поддршка на 'рбетот и продолжеток на перничето на седиштето за совршено да ја подесите вашата омилена седечка позиција. Внесете луксуз во вашиот ден со седиштето Wellness со вградени функции за масажа, вентилација и меморија за вашите лични подесувања.


1Oпционално со Enjoy, ергономски активното седиште за возачот е стандардно со Dynamic и Innovation.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ГРЕЕЊЕ НА СЕДИШТАТА И УПРАВУВАЧОТ.

Со загреаните предни, па дури и задни седишта, плус загреаниот управувач1 брзо ќе се загреете во ладните утра.


¹Опционално

 

ЕЛЕКТРИЧНА ПАРКИРНА СОПИРАЧКА.

Системот автоматски се отпушта кога се враќате наназад. Исто така ослободува простор за погодната висока средишна конзола и наслонот за раце.

 

ЕКСТРАЛЕСНО ТОВАРЕЊЕ

Со нискиот праг на багажникот, ќе ја товарите Astra за кратко време. И можете целосно да ги искористите нејзиниот великодушен простор за складирање.