Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ИЗБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА МОЌ.

Дизел, бензиски или LPG-мотори со опсег од 81 kW (110 КС) до 103 kW (140 КС). 6-брзински рачен пренос, како и супер глаток 6-брзински автоматски пренос.

 

Потрошувачка на гориво во l/km: во град 9,9–3,9, на отворено 5,8– 3,5, комбинирано 7,3– 3,7; издувување CO2 во g/km: комбинирано 172– 97.

 

1,4 LPG: потрошувачка на гориво во l/100 km: во град 10,5–10,0 (7,9–7,6), на отворено 6,7–6,2 (5,4–5,0), комбинирано 8,1–7,6 (6,3–5,9); издувување CO2 во g/km: комбинирано 131–123 (146–137). Режим LPG (бензиски режим).

 

Во согласност со регулативите R (EC) бр. 715/2007 и R (EC) бр. 692/2008 (во соодветните верзии).

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ЗГОЛЕМЕТЕ БРЗИНА.

Преносот на Astra ќе ве возбуди. Изберете помеѓу рачен пренос во комбинација со опционалниот систем страт/стоп и 6-брзинскиот автоматски пренос.

СИСТЕМ СТАРТ/СТОП.

Сопирањето на моторот сначи нула издувување на семафор или какво било друго сопирање. Со притискање на квачилото инстантно се рестартува моторот.1

 

1Достапно со одредени мотори

СУСПЕНЗИЈА СО ВАТОВО ПОВРЗУВАЊЕ.

Суспензијата со Ватово поврзување на Astra овозможува безбедно ракување без напор. Сѐ во едно, супериорно возење.1

 

1Достапно со одредени мотори