Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ТОПЛА УДОБНОСТ.

Опционалниот управувач со греење1 инстантно донесува екстра луксуз на топли раце. На возачот и совозачот исто така ќе им биде удобно и со греењето на седиштата1.

 

1Oпционално

ИЗБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА КЛИМА.

Електронската контрола на климата1 со двојна зона им дозволува на возачот и совозачот да ја изберат нивната совршена клима.

 

1Oпционално

ЕЛЕКТРИЧНА ПАРКИНГ СОПИРАЧКА.

Електричната паркинг сопирачка на копче1 остава простор за дополнителен простор за складирање, а интегрираниот систем за помош при тргнување на нагорнина1 ве чува безбедни на стрмни патишта.

 

1Достапно со одредени мотори