Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


NAVI 950 INTELLILINK.

Врвните карактеристики на системот за инфозабава1 ги содржат сите функции на IntelliLink плус динамична навигација за Европа со гласовно внесување на дестинација.

 

1Oпционално

 

Системот за инфозабава Navi 950 IntelliLink  ги содржи следниве карактеристики:

 

 • Вградена сателитска навигација со 2Д и 3Д мапи
 • 7-инчен екран на допир во боја
 • Проекција на телефонот преку IntelliLink
 • Хендзфри телефонирање
 • CD, Aux-in, MP3 преку USB
 • Поврзување преку Bluetooth®1
 • Контроли на управувачот 
 • 6 премиум звучници
 • Гласовно препознавање
 • Пуштање на медиуми (деактивирано при возење)

 

1Bluetooth® е регистрирана трговска марка на Bluetooth SIG Inc.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

CD 600 INTELLILINK.

CD 600 IntelliLink1 го интегрира вашиот паметен телефон како хендзфри телефон и аудио стриминг со гласовна контрола. Совршен избор за лесна конективност и пуштање на CD.

 

1Oпционално.

 

Најважните карактеристики на технологијата IntelliLink на Astra се:

 • Проекција на телефонот преку IntelliLink
 • Интегриран CD-плеер
 • Bluetooth®1 за аудио стрминг и хендзфри телефонирање
 • Aux-in и USB за универзални уреди
 • 7-инчен дисплеј во боја
 • Гласовна контрола за телефонирање, аудио стриминг и навигација
 • Гласно читање на СМС
 • Гледање слики преку USB

 

1Bluetooth® е регистрирана трговска марка на Bluetooth SIG Inc.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПОДОБРИ КОНЕКЦИИ.

Системите за инфозабава на Astra ви овозможуваат да бидете информирани, поврзани и да ви е забавно. USB и Bluetooth® ве поврзуваат со дигиталниот свет.