Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ПРИЛАГОДЛИВО ПРЕДНО ОСВЕТЛУВАЊЕ +.

AFL+1 ги прилагодува предните биксенонски светла во зависност од светлосните и временските услови за максимална видливост без да ги заслепува другите возачи.

 

1Опционално

 

AFL+ постојано ги следи сите релевантни податоци за возењето за автоматски да ги подесува биксенонските предни светла. Додека електрониката и сензорите на возилото ги пресметуваат брзината и аголот на управување, дополнителни сензори ја проценуваат светлината и временските услови.

 

AFL+ овозможува оптимална видливост:

  • на агли и свиоци
  • на земјени и шумски патишта
  • со сообраќај од спротивната страна
  • во градови преку осветлување на тротоари и велосипедски патеки
  • при враќање наназа од и во паркинг места
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ