Contents inside this Modal are only authorable inside of this page.

ENJOY

На моделите се прикажани стандардни карактеристики и тркала.

Удобност и разновидност

 • Радио CD 400+ со можност за поврзување преку USB
 • Патен компјутер
 • Електрика на прозорци, предни и задни
 • Темпомат со ограничувач на брзината
 • Далечинско автоматско заклучување на вратите
 • Места за читање, напред
 • Прегради на задната страна на предните седишта
 • Автоматски управувач чувствителен на брзина
 • Програма за електронска стабилност плус (ESP®Plus) со истем против блокирање при сопирање (ABS)
 • ISOFIX точки на фиксирање, надворешни задни седишта
 • Предупредување за сигурносниот појас, возач
 • Климатизација
 • Централна конзола со 2 држачи за чаши и отворен складиштен простор
 • Седиште на возач, 4 насоки на прилагодување (напред/назад, горе/долу), со наслон на навалување
 • Поделба 60:40 на задни седишта
 • Алки за врзување во товарниот дел

Елементи за стилизирање

 • 16-инчни челични тркала со стилизирани капаци
 • Електрика и греење на ретровизори, во боја на каросеријата
 • Рачки на вратите во боја на каросеријата
 • Дневни светла

Активна и пасивна безбедност

 • Систем за следење на притисокот во гумите
 • Предни, странични и завесести воздушни перничиња за возачот и совозачот
 • Систем за ослободување на педалите
 • Копче за деактивирање на воздушните перничиња, предно и странично воздушно перниче за совозачот.