Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


СЕКОГАШ НА ПРАВИОТ ПАТ.

Означете ги точните насоки со вградениот Navi 4.0 IntelliLink1 или Navi 900 IntelliLink1навигациски инфозабавни системи кои вклучуваат револуционерни функции за поврзување.

 

Navi 900 IntelliLink1 ги содржи следниве карактеристики:

 

 • Вградена сателитска навигација со 2Д и 3Д прегледи
 • Напредни услуги за сообраќајот
 • Структуриран внес на дестинација или во 1 ред
 • 7-инчен екран на допир во боја
 • Интерфејс Bluetooth® за хендзфри разговори, аудио стриминг и пристап до именикот2
 • Радио функција AM/FM
 • Пуштање видеа преку USB2
 • Компатибилен со Apple CarPlay™3 и Android Auto™4

 

Navi 900 IntelliLink1 ги вклучува следните карактеристики како дополнение на Navi 4.0 IntelliLink:

 

 • 8-инчен екран во боја на допир2
 • Гласовна контрола
 • 4,2-инчен екран во боја во групата инструменти (достапен само за Dynamic и INNOVATION)
 • Ајкула-антена
 • Опција за CD-плеер
 • SHOP за преземање апликации5
 • СМС-отчитување и одговарање

 

1Oпционално
2Компатибилноста и функциите може да зависат од вашиот уред и верзијата на ОС.
3Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји. Apple CarPlay™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com.
4Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.android.com.
5SHOP е достапна само доколку возилото е опремено со OnStar.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

КОНЕКТИВНОСТ ВОДЕЧКА ВО КЛАСАТА СО INTELLILINK.

Поврзете се лесно со мултимедијалниот систем сѐ-во едно R 4.0 IntelliLink1 што е компатибилен со Android Auto™2 од Google или Apple CarPlay™3.

 

R 4.0 IntelliLink1 ги содржи следниве карактеристики:

 

 • 7-инчен екран на допир
 • Компатибилен со Apple CarPlay™1 и Android Auto™2
 • Bluetooth® за хендзфри телефонирање, аудио-стрминг и пристап до телефонскиот именик3
 • Радио функција AM/FM
 • Гледање на фотографии и видео преку USB3


1Опционално
2Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирана во САД и други земји. Apple CarPlay™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com.
3Android е трговска марка на Google Inc. Android Auto™ може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.android.com.
4Само со компатибилни уреди

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ЕДНОСТАВНО ПАМЕТНО СО BLUETOOTH.

R300 BT е далеку повеќе од радио. Bluetooth® за хендзфри телефон и аудио-стриминг и приклучокот USB ве поврзуваат со дигиталниот свет.

 

КОНЕКЦИИ ЗА ПАТНИЦИТЕ.

Вашите патници назад имаат 2 приклучока USB, така што нема да се препираат за еден!