Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


НОВА ГЕНЕРАЦИЈА МОТОРИ КОИ ДАВААТ ЕНЕРГИЈА.

Спортски, глатки и реактивни.

 

1 Потрошувачка на гориво во l/km: во град 5,4-8,7, на отворено 4,1-5,6, комбинирано 4,6-6,7; издувување CO2  во g/km: комбинирано 107-154.
2 Потрошувачка на гориво во l/km: во град 5,4-6,7, на отворено 3,6-4,4, комбинирано 4,3-5,2; издувување CO2  во g/km: комбинирано 112-137. 

Во согласност со регулативите R (EC) бр. 715/2007 и R (EC) бр. 692/2008 (во соодветните верзии). 08/2018
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА БРЗИНАТА!

Astra има понуда на пренос за сечиј вкус. Изберете помеѓу 5 или 6-брзинскиот рачен пренос или глаткиот 6-брзински автоматик.

 

5 или 6-брзинскиот рачен пренос е глаток и нуди одлична прецизност. Изберете го нашиот 6-брзински автоматски пренос за удобно, високоефикасно возење, особено во комбинација со системот старт/стоп.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ИЗБЕРЕТЕ ПОДИНАМИЧНО ВОЗЕЊЕ.

Спортскиот прекинувач ја изострува реакцијата на педалата за гас и управувањето.

 

ЗАШТЕДЕТЕ ГОРИВО СО ECOTEC® .

ECOTEC® технологиите ја намалуваат потрошувачката на гориво и издувувањето. ECOTEC®помошта при возење ви овозможува да возите со оптимална ефикасност.

 

СУСПЕНЗИЈА СО ВАТОВО ПОВРЗУВАЊЕ.

Суспензијата со Ватово поврзување на Astra Sport Tourer овозможува безбедно ракување без напор. Сѐ на сѐ - супериорно возење.1


1Опционално