Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


БЕСПРЕКОРНА ПОВРЗАНОСТ.

Напредниот систем Multimedia Navi Pro1 е целосно компатибилен со Apple Carplay™2 и Android Auto™2 на Google, и ви дава пристап до вашите функции на паметниот телефон на 8-инчниот екран на допиp.

 

Apple CarPlay™2 и Android Auto™2 им овозможуваат на корисниците полесен пристап до корисните апликации и функции на паметниот телефон додека возат:

 

  • Користете го телефонот како сателитска навигација преку Maps
  • Пренесете ја вашата омилена листа песни со Spotify
  • Испратете или примете пораки преку WhatsApp и Skype

 

Кон тие функции лесно може да се пристапи преку гласовна контрола за рацете да останат на управувачот  а очите фокусирани на патот.

 

1 Опционално

2 Компатабилноста и одредени функциионалности можат да се разликуваат во зависност од видот на уредот и верзијата на оперативниот сиситем. Apple Car Play е заштитен знак на Apple Inc., регистриран во САД и други земји. Android е заштитен знак на Google Inc.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПОДГОТВЕНО. ПОСТАВЕНО. СТАРТ.

Multimedia Navi Pro1 со напредна гласовна контрола и целосна навигација, ве носи до местото каде одите без стрес. Само одберете ја вашата дестинација и дозволете сателитската навигација да ја мапира рутата.

 

1 Опционално.

БЕЗЖИЧНО ПОВРЗУВАЊЕ.

Безжичниот систем за полнење на Combo Life1 ви овозможува да го наполните вашиот телефон во движење во секое време- без потреба од кабли.

 

1 Опција