Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


АВТЕНТИЧЕН OPEL.

Вистински Opel по дизајнот, Combo Life се издвојува по комбинацијата од елегантен, уверен изглед, висок квалитет и паметни иновации.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПАМЕТЕН ОДВНАТРЕ.

Подигната седечка позиција, интуитивни контроли, управувач со греење1 и многу простор. Паметната кабина на Combo Life е комбинација на паметно поврзување со практични содржини.

 

Со фокус на ергономијата за возачот, креиравме интуитивен, добро организиран простор за Combo Life. Големата централна конзола1 е паметно поделена на три функционални дела. Инфозабавниот систем е поставен во најгорната секција, командите за греење и вентилирање се сместени подолу. Во најдолниот дел е погодно место за одлагање, идеален за чување пијалоци на дофат.

 

1 Опционално.

 

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ДОБРЕДОЈДЕ ЗА НЕБОТО ВНАТРЕ.

Внесете небесна глетка преку панорамскиот покрив со простор за складирање над главите1 и електрична ролетна. Светлата LED во лебдечкиот просторот за складирање во кабината создаваат амбиент што релаксира.

 

1 Опционално во Enjoy, стандардно во Innovation.

ПАМЕТНО ОСВЕТЛУВАЊЕ.

Дневни светла LED1, дополнителна ефикасност и помош да ве чуваат вас и другите возачи безбедни во дневните часови на патот.

 

1 Опционално во Enjoy, стандардно во Innovation.