Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


МОЌНОСТ И ЕФИКАСНОСТ.

Без оглед дали претпочитате бензин или дизел, има Combo Life за да одговори на вашите потреби. Изберете од ефикасниот 1,5 l турбодизел1 со 130 КС или 1,2 l бензински мотор со 110 КС.

 

1 Автоматскиот осум степен менувач на брзини во комбинација со 130 кс 1.2 бензински мотор достапен во втората половина на 2019.

 

Во прилог со прописите R (EC) No. 715/2007 и R (EC) No. 692/2008 (во соодветни верзии).

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ОДЛИЧЕН ОПЕРАТОР.

Combo Life може да биде опремен со глаток шест-брзиниски пренос, или софистициран осум-брзински автоматски пренос1 - изборот е ваш.

 

1 Автоматскиот осум степен менувач на брзини во комбинација со 130 кс 1.2 бензински мотор достапен во втората половина на 2019.

 

Во прилог со прописите R (EC) No. 715/2007 и R (EC) No. 692/2008 (во соодветни верзии).

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ЗАДРЖЕТЕ СЕ НА ПАТОТ.

Интелигентниот систем IntelliGrip1 се прилагодува на услови со слаб контакт со подлогата како возење по кал, песок или снег и достапен е со пет посебни режими за возење.

 

1 Опционално