Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ФАКТИТЕ ГОВОРАТ ЗА COMBO LIFE.

Со пет или седум седишта1, неброени паметни решенија за складирање и паметни безбедносни одлики, новиот Combo Life е дизајниран да ги исполни сите важи потреби.

 

Изборот вклучува:

 

 • 8" екран на допир со целосна поврзаност1
 • Панорамски покрив со простор за складирање над главите2
 • До 2693 литри товарен простор3
 • Head-Up Display1
 • LED дневни светла2
 • Aвтоматскио систем за помош при паркирање1
 • Индивидуални задни седишта2 со Isofix држачи и FlexFold4
 • Грење на управувач1 и седишта1
 • Автоматски Cruise Control1
 • Aвтоматско кочење во итни случаи
 • Двојни лизгачки врати5

 

1 Опционално

2 Опционално во Enjoy, стандардно во Innovation.

3 До 2693 литри за Combo Life со долго меѓуоскино растојание и 2126 литри за стандардниот Combo Life, товарен до покрив со преклопени задни седишта, според ISO 3832.

4 Достапен во вториот квартал на 2019.

5 Опционално во Essentia, стандардно во Enjoy иInnovation

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ