Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ГЛЕДАЈТЕ ПОЗАДИ ВАС, БЕЗ ДА СЕ ЗАВРТИТЕ НАНАЗАД.

Панорамската камера со агол од 180 ⁰ за гледање наназад1 ја покажува околината на 8-инчен екран на допир. Виртуелните упатства на екранот го прават возењето наназад едноставно.

 

1 Опционално

ПАРКИРАЈТЕ КАКО ПРОФЕСИОНАЛЕЦ.

Автоматската помош за паркирање1 открива соодветно паркинг место, го презема управувањето и обезбедува звучно и визуелно предупредување да спречи судар при паркирањето.

 

1 Опционално

ТОПЛИТЕ ЗИМИ СЕ ПРЕД НАС.

Без преседан во сегментот, Combo Life доаѓа со загревање на седиштата1 и на управувачот1 за допир на луксуз. Студените зимски возења се минато.

 

1 Опционално

ПОГЛЕДОТ КОН ПАТОТ.

Со дисплејот Head-Up1, клучните информации како брзината, предупредувањето за судир и навигацијата се прикажуваат на стаклениот екран зад управувачот, за вашиот поглед да може да остане фокусиран на патот.

 

1 Опционално