Contents inside this Modal are only authorable inside of this page.

SELECTION

Новиот Combo Life превезува до седум луѓе во огромна удобност со мноштво паметни технологии. Најдете совршен модел за вас.

 

*Моделите прикажуваат дополнителни стандардни карактеристики и тркала.

Нивото на опременост Еssentia нуди:

Ткаенина Mistral сива

 • Надворешни електрични ретровизори со грејачи
 • Лизгачка врата со прозор што се отвара
 • 16-инчни челични тркала со капаци
 • 3,5-инчен екран во боја со систем за помош за одржување во лента
 • Темпомат со oграничувач на брзина
 • Задна клупа делива во сооднос 60/40
 • Простор за складирање над главата
 • Помош за тргнување на нагорнина (НЅА)

ENJOY

Новиот Combo Life превезува до седум луѓе во огромна удобност со мноштво паметни технологии. Најдете совршен модел за вас.

 

*Моделите прикажуваат дополнителни стандардни карактеристики и тркала.

Стандардна опрема на Essentia, плyс:

Ткаенина Mistral сива

 • Понапредна контролна табла
 • Врата на багажникот со прозор
 • Рачна клима
 • Браници и рачки на вратите во боја на каросерија
 • Хромиран пакет
 • Двојни лизгачки врати

INNOVATION

Новиот Combo Life превезува до седум луѓе во огромна удобност со мноштво паметни технологии. Најдете совршен модел за вас.

 

*Моделите прикажуваат дополнителни стандардни карактеристики и тркала.

Стандардна опрема на Enjoy, плус:

Ткаенина Mistral кафена

 • 3 индивидуални преклопни задни седишта
 • LED Дневни светла
 • Врата на багажникот со затемнет прозор што се отвора
 • Шини на покривот
 • Панорамски покрив со простор за складирање над главите
 • Електрични ретровизори со грејачи
 • 16-инчни челични тркала со капаци
 • Светла за магла што го следат движењето во свиоци
 • Преден браник во боја на каросеријата со тенка метална превлека