Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


СЕДУМ СЕДИШТА. ПОВЕЌЕ ОПЦИИ.

Достапен со пет или седум седишта1, Combo Life се за флексибилност. Треба повеќе простор во багажникот? Двете лизгачки седишта2 лесно можат да се отстранат.

 

1 Опционално

2 Tрет ред седишта достапен за двете изведби со стандардно и со продолжено растојание меѓу оските.

Се преклопуваат седиштата надолу само во продолжената изведба.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ДОБИЈТЕ НАЈМНОГУ ОД ВАШИОТ ПРОСТОР.

Минималниот багажен простор од 597 литри1, што може да се згоолеми до 2126 литри2, му дава на Combo Life огромна практичност – останува предизвикот да најдете доволно товар да го наполните.

 

Ви треба повеќе простор? Надградете ја верзијата со продолжено растојание помеѓу оските на Combo Life XL до багажен простор од 2693 литри2.

 

1 Во изведбата со 5 седишта, стандардното растојание меѓу оските на Combo Life има багажен простор со капацитет од 597 литри со сите седишта на место. Во моделот со 5 седишта, со продолжено растојание помеѓу оските има минимум 850 литри багажен простор.

2 До 2693 за верзијата со продолжено растојание меѓу оските и 2126 литри за стандардниот Combo Life, товарен до покрив со задни седишта преклопени, според ISO 3832

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

СМЕСТЕТЕ ГО ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО.

Изберете помеѓу практична делива задна купа 40/60 или 3 индивидуални задни сeдишта1 со стандарден систем за прицврстување детско седиште Isofix за да ги сместите вашите деца безбедно и удобно.

 

Треба да натоварите екстра долг товар, како мебел? Едноставно спуштете ги задните седишта во подот со употреба на командите за отстранување FlexFold и спуштете2 го долу предното патничко седиште за да сместите предмети долги 2,7 m (или дo 3,05 m за верзијата со подолго растојание помеѓу оските). Какви и да се вашите барања, флексибилното внатрешно седење може да се конфигурира и да ви го направи животот едноставен.

 

1 Опционално со Enjoy, Стандардно со Innovation.

2 Достапно во вториот квартал на 2019 г.

 

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ОСМИСЛЕТЕ ГО ВНАТРЕШНИОТ ПРОСТОР.

Со 28 оддели со простор од 186 литри, Combo Life има решение за складирање на сѐ.

НЕСПОРЕДЛИВА ФЛЕКСИБИЛНОСТ НА ПРИСТАПНОСТА.

Единечна или двојни лизгачки врати1 за полесно внесување и изнесување. Конфигурирајте го задниот дел со асиметрична поделена врата2 или задна врата со прозор што се отвара3 за брз и лесен пристап до багажникот.

 

1 Двојни лизгачки врати опционално во Essentia, стандардно во Enjoy и Innovation.

2 Задна врата опционално во Essentia, стандардно во Enjoy и Innovation.

3 Задна врата со прозор што се отвора, опционално во Essentia и Enjoy, стандардно во Innovation.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПРОДОЛЖЕТЕ ГО LIFE.

Combo Life е достапен во две должини: 4,4 m за стандардната верзија, продолжен до 4,77 m во Combo Life XL, донесувајќи повеќе пространост и багажен простор.

 

Со дополнителни 35cm во должина, багажникот на Combo Life XL се зголемува за впечатливи 253 литри на вкупно 8501 литри стандарден товарен простор.

 

1 Измерен багажен простор за Combo Life XL со 5 седишта, продолжено меѓуоскино растојание со сите седиште на свои позиции.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ