Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


СЕКОГАШ НА ПРАВИОТ ПАТ.

Означете ја точната и практична маршута со вградениот Navi 4.0 IntelliLink, кој содржи врвни можности за поврзување.

 

Navi 4.0 IntelliLink ги вклучува следниве карактеристики:

  • Вградена сателитска навигација
  • Структуриран внес на дестинација во еден ред
  • 7-инчен екран во боја на допир
  • Компатибилен со Apple CarPlayTM1 и Android AutoTM2
  • Поврзување преку Bluetooth® за хендзфри разговори, аудио стриминг и пристап до телефонскиот именик3
  • Радио функција AM/FM 
  • Репродукција на фотографии и видео преку USB3

 

1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирана во САД и во други земји. Apple CarPlayTM може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот оперативниот систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

2Android е трговска марка на Google Inc. Android AutoTM може да не е достапна во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот оперативниот систем. Ве молиме посетете ја www.android.com

3Само со компатибилни уреди

 

Вредностите не ги земаат предвид специјалното користење, условите за возење, опремата или опциите, и може да варираат во зависност од формата на гумите. За повеќе информации за вредностите на официјалната потрошувачка на гориво и вредностите на издувување CO2, ве молиме прочитајте ги насоките „Насоки за потрошувачка на гориво, издувување CO2 на новите патнички автомобили“, бесплатно достапни во сите продажни места или кај назначениот државен орган.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПОДОБРО ПОВРЗАНИ.

Поврзете се лесно и зборувајте слободно сo мултимедијалниот систем сѐ во едно Intellilink, сега исто така компатибилен и со Android AutoTM3 од Google или Apple CarPlayTM3

 

R 4.0 IntelliLink нуди хендзфри телефонирање и аудио стриминг преку Bluetooth.

Исто така е компатибилен со Apple CarPlayTM1,3 и Android AutoTM2,3, овозможувајќи лесен пристап до карактеристиките на паметен телефон и функциите на 7-инчниот екран на допир во боја за да можете да уживате во Maps, TuneIn или Spotify преку екранот на допир или гласовната контрола.

 

1Apple CarPlay и Apple се трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји.

2Android е трговска марка на Google Inc.

3Apple CarPlayTM и Android AutoTM можеби не се достапни во сите земји и можат да зависат од верзијата на вашиот Оперативен систем. Ве молиме посетете ги www.apple.com или www.android.com

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ЛЕСНО СЛУШАЊЕ.

Радиото R 3.0 има 4 x 20 W и опционален DAB+. CD 3.0 BT содржи CD плеер, Bluetooth® аудио стриминг и хендзфри работа со телефонот, USB и DAB+ доаѓаат како опција.

НАЈДЕТЕ СИ ГО ПАТОТ.

Секогаш знајте каде одите. Системот за навигација TOMTOM GO 40 совршено се вклопува во дизајнираниот држач FlexDock на Opel, кој служи и како полнач. Вака можете секогаш да внимавате на патот, што овозможува уште поголема сигурност.