Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


МОЌТА НА ИЗБОРОТ.

Моќта на изборот. Целосна понуда Euro 6 од 51 kW (70 КС) до 110 kW (150 КС). Висока моќ, ниска жед - моторите со 3 цилиндри ги редефинираат перформансите и изгладеноста на градските автомобили.

 

Потрошувачка на гориво l/100 km: во град 9,8 - 5,7, на отворено 6,6 - 4,4, комбинирано 7,8 - 4,8; издувување CO2 во g/km: комбинирано 149–111 g/km.

 

Според регулативите R (EC) бр. 715/2007 и R (EC) бр. 692/2008 (во соодветната верзија).

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

БРЗО МЕНУВАЊЕ.

Corsa има 6-брзински рачен пренос и 6-брзински автоматски пренос. Заедно со докажаните 5 брзини, тие нудат прецизност, уживање и одлична економичност.

 

Сликата може да се разликува од производот на продажба.

ДОБРА ЗА СИТЕ: ПАМЕТНА ЕФИКАСНОСТ.

Ефикасност е кога максимален успех се постигнува со минимален напор. Како кај моторите на Corsa - трошат малку, но забавни се многу.

 

Опсегот на моторите ECOTEC® исто така го вклучува 1.3 diesel ECOTEC® 70 kW (95 КС) со 5-брзинскиот пренос Easytronic® .
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ДИНАМИЧНО ВОЗЕЊЕ.

Искусете извонредна удобност и прецизност при ракување. Суспензијата на Corsa значително ги намалува бучавата, вибрациите и грубоста. Опционалната спортска шасија дополнително ја подобрува динамиката.

CORSA GSI. СЕ ВОЗИ СО СТРАСТ.

Продолжение на традицијата Gsi: спортскиот дизајн на новата Opel Corsa GSi го отсликува нејзиното чисто задоволство при возењето. ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ