Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ.

Премиум системот Opel Eye е еден од најбезбедните и најнапредните системи за помош што до сега е направен за автомобили. Така што не грижете се за ништо.

 

  • Системот за препознавање на сообраќајни знаци ги препознава и прикажува ограничувањата на брзините и другите знаци сообраќајни знаци.
  • Системот за предупредување при напуштање на лента звучно ве предупредува при напуштање на лентата без соодветна индикација.
  • Системот за прикажување на растојание нанапред ве информира за растојанието до возилото што е пред вас.
  • Системот за предупредување за судир нанапред ве предупредува звучно при опасност од судир.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

НАПРЕДНА ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ.

Гледајте подобро, возете посамоуверено: со задната камера паркирањето ќе ви биде мачкина кашлица.

 

Задната камера ви овозможува да имате подобар преглед и го штити грбот од напрегање со постојано вртење наназад. Едноставно поставете го менувачот во рикверц и гледајте во 7-инчниот монитор.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

САМО ПОЛЕКА.

Електриката на управувачот во зависност од брзината ја зголемува прецизноста и заштедува гориво. Употребете го копчето City Mode за да ја зголемите помоша при паркирање или маневрирање при мали брзини.

ПАКЕТ ЗА ВИДЛИВОСТ И СВЕТЛА.

За порелаксирано возење, Corsa реагира на времето и условите на осветленост со опционалниот пакет Sight & Light.

 

При слаба осветленост, вашата Corsa ги вклучува предните светла. Кога детектира дожд, ги активира бришачите. Електрохроматскиот ретровизор автоматски го поништува ноќното зашеметување од светла.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ