Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ.

Едицијата Crossland X 120 години веќе доаѓа со импресивна понуда на стандардни карактеристики. Надградете ја дополнително со нашата корисна технологија или пакети за удобност!

 

Стандардната опрема на едицијата Crossland X 120 години содржи:

 

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 16-инчни тркала 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • Хромиран отвор за дневно светло
 • Двобоен покрив
 • Дневни светла LED
 • Плочи на подвожјето, напред и назад
 • Декоративни лајсни
 • Задни светла LED


Откријте ги моделите 120 години.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

НАЈДОБРАТА ЕДИЦИЈА НА OPEL.

Повелете во првата класа: искусете го Crossland X со луксузната опрема како стандард.

 

КРОСОВЕР СО ФАКТОР НА ДОБРИ ЧУВСТВА.

Совршен пар со урбаниот животен стилблагодарејќи на виткиот дизајн на SUV и компактната големина: повторно дефиниран но сепак динамичен, новиот Crossland X се истакнува со својата практична и спортска елеганција.

 

ПОВЕЌЕ ОД САМО ДОБАР ИЗГЛЕД.

Премиум дизајн со чувство на германска прецизност: уживајте во новите достапни кожни седишта, интуитивно ракување и подигнатата седечка позиција, типична за SUV, за вашиот совршен паноирамски поглед.

 

 • Првокласна изработка
 • Избор на висококвалитетни материјали, како новите кожни седишта1
 • Велнес луксуз благодарение на ергономски активните седишта (Кампања за здрав 'рбет)1
 • Максимална функционалност со оптимално достапни оперативни елементи


1Не е стандардна опрема на сите нивоа на опременост

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПОКРИВ ВО БОЈА СО ПАНОРАМСКИ ПОГЛЕД.

Уживајте во свежото чувство на просторност: лебдечкиот покрив во различна боја во комбинација со панорамскиот стаклен сончев покрив1 е совршен завршеток на овој кросовер.

 

1Oпционално