Contents inside this Modal are only authorable inside of this page.

ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ

Искусете повеќе! Едицијата 120 години е прослава на историјата на Opel и се одликува со карактеристики кои ги опфаќаат најдобрите во безбедноста, иновативноста, дизајнот и поврзаноста.

 

Сликите може да се разликуваат од реалниот производ.

Како дополнение на нивото на опременост Enjoy:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 16-инчни тркала 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години

Пакет за технологија „Паркирање“:

 • Паркинг сензори напред и назад
 • Предупредување за судир нанапред

Пакет за технологија „Поврзаност“:

 • Navi 5.0 IntelliLink
 • Радио DAB+
 • Индуктивно безжично полнење

Пакет за технологија „Осветлување“:

 • Напредно предно осветлување LED
 • Предни светла за магла
 • Бришачи на ветробранското стакло осетливи на дожд
 • Електрохроматски ретровизор со заштита од заслепување
 • Автоматска контрола на светлата

Пакет за удобност:

 • Ергономски активни кожни седишта, сертифицирани од „Кампања за здрав 'рбет“1
 • Електронска контрола на климата

1Само површините за контакт на седиштето се кожни

ULTIMATE

Одете до крај. Делукс стандардите и одликите ја прават Opel Mokka X Ultimate исклучителен SUV.

 

Сликите може да се разликуваат од реалниот производ.

Клучните стандардни карактеристики вклучуваат:

Визуелен дизајн

 • Целосни LED предни и задни светла
 • 17-инчни двобојни тркала од легура
 • Шини на покривот во сребрена боја
 • Стакло за приватност

Удобност и функционалност

 • Екран Head-up
 • „Отворете и стартувајте“
 • Помош при паркирање
 • Navi 5.0 IntelliLink
 • Премиум звучен систем
 • Ергономски активно седишта

ENJOY

ПОВЕЌЕ КАРАКТЕРИСТИКИ. ДУРИ И ПОГОЛЕМО ЗАДОВОЛСТВО ПРИ ВОЗЕЊЕТО.

 

Сликите може да се разликуваат од реалниот производ.

Стандардна опрема како дополнение или различна од Essentia:

Надворешност

 • Електрика на прозорци, напред и назад
 • 16-инчни челични тркала и капаци

Внатрешност

 • Рачна климатизација

Инфозабава

 • Радио R 4.0 IntelliLink 7-инчен екран на допир во боја
 • Аудио стриминг преку Вluetooth®
 • Интеграција на паметни телефони преку Apple CarPlay™
 • Android AutoTM
 • USB приклучок
 • Далечински контроли на управувачот
   
   

DESIGN LINE

 

Сликите може да се разликуваат од реалниот производ.

 

 

Како дополнение на Enjoy, Линија дизајн ги содржи следниве карактеристики:

 • Двобоен покрив
 • 16-инчни двобојни тркала од легура
 • Хромирана рамка на дневни светла
 • Заштитна плоча на подвожјето, напред и назад
 • Декоративни лајсни
 • Задни светла LED

INNOVATION

КОМБИНАЦИЈА НА РАЗНОВИДНОСТ И ПРЕМИУМ.

 

Сликите може да се разликуваат од реалниот производ.

Стандардна опрема како дополнение или различна од Enjoy:

Внатрешност

 • Под на багажниот простор двојно прилагодлив по висина
 • Потпирач за рака на возач, вклучувајќи простор за складирање на затворање и приклучок од 12 V во централната конзола на задниот дел
 • Кожен управувач
 • 3,5-инчен инфо дисплеј за возачот во боја
 • Амбиентално осветлување LED во централната конзола и предните врати
 • Светла за читање напред и назад
 • Кутија за ракавици, осветлена, со ладење
 • Автоматска A/C, двојна зона
 • Осветлени огледала во двата штитници за сонце
 • 2 клучеви за палење на преклопување
 • Комбинација на тапацир, ткаенина/премиум ефект на кожа со преграда(и) на предните седишта

Надворешност

 • Сребрени заштитни плочи за подвожјето напред и назад
 • Ленти на влезот на вратата со буквите OPEL, напред
 • Хромирана рамка на дневни светла
 • Двобоен покрив (препорачана опција)

Безбедносни карактеристики

Пакет за осветлување и видливост со сензор за дожд и повеќе