Opel ecoFLEX - Overview

OPEL ECOFLEX.

За некои возачи, животната средина е пред се друго. Доколку вие сте еден од нив, Opel ви нуди вистинска шанса за придонес. Откријте цела понуда од еколошки и штедливи автомобили - моделите ecoFLEX.

 

Семејството ecoFLEX соединува мноштво технологии, кои заедно ја намалуваат потрошувачката на гориво, а ова автоматски значи пониски издувувања и пониски трошоци.

 

Дополнително, ќе видите дека возењето со еколошки мотори е забавно. Програмата ecoFLEX покрива широк спектар автомобили и перформанси. Изберете го она што одговара на вашиот животен стил. Сите нудат посебно задоволство при возењето, што е главната цел на Opel.


Enlarge

Концепт ecoFLEX

Концептот ecoFLEX е уникатна мешавина од стратегија, технологија на моторот и оптимизација на возилото. Ја приближува можноста за употреба на еколошки мотори до пошироката маса корисници, со што им помага на посветените индивидуи во заштитата на околината.


Enlarge

Модели ecoFLEX

Постои ecoFLEX модел за речеси секој потреба за мотор. Opel Astra, Astra GTC, Combo, Corsa, Insignia, Meriva, Mokka, новиот Vivaro или Movano, кои и да ви се потребите или изборот, можноста да возите на поеколошки начин е веднаш достапна.