Opel ecoFLEX - Технологии за моторот ecoFLEX

Висока технологија за ниски трошоци

За оптимизација на ефикасноста на моторот, Opel користи напредни технологии за подобрување на процесот на согорување и намалување на внатрешните загуби поради триењето и тежината.