Opel ecoFLEX Модели - ecoFLEX Стратегија

Чистата технологија е сега достапна и со прифатлива цена.

Нема повеќе магично решение за проблемот на потрошувачката на гориво и загадувањето на воздухот. Секое возило има различни карактеристики и сопственици. Поради ова, Opel разви холистички пристап кон ecoFLEX.