Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


СЛЕДНАТА СТАНИЦА - АВАНТУРА.

Проширете си ги границите - без да се загубите. Европскиот континент ви е на дланка со интегрираните 3D мапи на Navi 5.0 IntelliLink1.

 

  • Динамична 3D навигација со сообраќајната услуга TMC
  • База на податоци со интегрирани европски мапи
  • Карактеристики со точки на интерес и попатни карактеристики
  • Гласовно и структурирано внесување на дестинација

 

1Oпционално со Enjoy, Design Line и Innovation.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

НАПОЛНЕТЕ ГО ВАШИОТ ТЕЛЕФОН - БЕЗ КАБЕЛ.

Нема повеќе кабли со системот за индуктивно безжично полнење на Opel Grandland X1.

 

  • Држачот за безжично полнење е тука да ви помогне со хронично празната батерија на вашиот телефон.
  • Достапен за користење на одредени паметни телефони.

 

Забелешка: За полнење на некои паметни телефони, може да е потребна интегрирана намотка.

 

1Oпционално со Enjoy, Design Line, Innovation и Ultimate. Не е достапно со Selection. Само за уреди со овозможен PMA или Qi. За проверка на компатибилноста на вашиот уред, контактирајте со вашиот продавач на Opel.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ВРВЕН ЗВУЧЕН СИСТЕМ DENON®1 СО САБВУФЕР.

Секое патување е пропратено со возбудлива песна: планирајте ги вашите со врвниот звучен систем Denon®1 со 8 HiFi звучници и моќен сабвуфер – со отворени или затворени прозорци.

 

1 Oпционално со Innovation и Ultimate со инфозабавниот систем Navi 5.0.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ЦЕЛОСНА ИНТЕГРАЦИЈА НА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН

Беспрекорно поврзување на вашиот паметен телефон преку Apple CarPlayTM1,3 или Android AutoTM2,3 со инфозабавниот систем Navi 5.0 IntelliLink.

 

Пристапете му на вашиот телефон, музика и пораки преку 8-инчниот екран на допир во боја:

  • Пуштање музика
  • Функција за примање е-пошта и гласно читање
  • Пристап до фотографии преку USB
  • Аудио стриминг и хендзфри телефонирање преку Bluetooth®4

 

Лесен пристап до функциите преку систем за гласовно управување, како Apple SiriTM1,3.

 

1Apple CarPlayTM и Apple SiriTM се регистрирани трговски марки на Apple Inc., регистрирани во САД и други земји. Apple CarPlayTM може да не е достапен во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.apple.com.

2Android AutoTM е регистрирана трговска марка Google Inc. Android AutoTM може да не е достапен во сите земји и може да зависи од верзијата на вашиот оперативен систем. Ве молиме посетете ја www.android.com.

3Компатибилноста и функциите може да зависат од вашиот уред и верзијата на ОС. За да ја проверите компатибилноста на вашиот уред, посетете ја www.apple.com или www.android.com или контактирајте со вашиот продавач на Opel.

4Bluetooth® е регистрирана трговска марка на Bluetooth SIG inc.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ