Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ.

Едицијата Grandland X 120 години веќе доаѓа со импресивна понуда на стандардни карактеристики. Надградете ја дополнително со нашите пакети за технологија, удобност или возење!

 

Стандардната опрема на едицијата Grandland X 120 години:

 

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 17-инчни тркала 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години
 • Плочи на подвожјето

 

> Откријте ги моделите 120 години.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

НАЈДОБРОТО ИЗДАНИЕ OPEL ULTIMATE.

Качете се во прва класа: искусете го Grandland X со луксузните одлики како стандардна опрема.

ДОБРЕДОЈДЕ ЗА ВОЗБУДАТА.

Авантурата ве повикува, а Grandland X е тука да одговори. Загадочниот SUV ги задржува погледите со острите линии, мускулестиот став и атлетскиот стил.

 

Совршен од секој агол, и одвнатре и однадвор! Сакате да го направите вашиот Grandland X уште повозбудлив? Тогаш додадете стилизиран двобоен покрив1.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

СИЛЕН ОДНАДВОР, НЕЖЕН ОДВНАТРЕ.

Кога патиштата ќе станат заморни, релаксирајте се на меките врвни материјали, форми со контури и прилагодлив внатрешен дизајн. Направете го Grandland X совршената зона што ве претставува вас.

 

 • Премиум материјали
 • Ергономски седишта (AGR) за здрав 'рбет1
 • Простран багажник (514-1652 l)
 • Дарежлив избор на нивоа на пакети за внатрешноста

 

1Cтандардна опрема со Ultimate. Опционална со Enjoy, Design Line и Innovation. Не се достапни за Selection. Предните седишта AGR на Opel се сертифицирани од Кампањата за здрав 'рбет (AGR), центар за совршенство во ергономијата. Сертификатот е доказ на квалитет доделен од независна комисија за тестирање составена од експерти од различни медицински дисциплини.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

КАКОВ Е ВАШИОТ ВКУС?

Паметен избор или храбра изјава – изберете ниво на опременост и додајте ги карактеристиките што ви одговараат.

 

 • Стилизиран двобоен покрив1 или панорамски сончев покрив2
 • Кожни седишта3 и управувач
 • Амбиентално осветлување4

 

Изберете го нивото Ultimate за најлуксузното искуство на Grandland X!

 

1Стандардна опрема со Ultimate, Design Line и опционална со Innovation. Не е достапен со Selection и Enjoy.

2Опционално, не е достапен со Selection

3Опционално, не се достапни со Selection

4Cтандардна опрема со Innovation и Ultimate. Не е достапно со Selection, Enjoy и Design Line.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ФЕЛНИТЕ ГО ПРАВАТ ВОЗЕЊЕТО.

Изберете од широката понуда на впечатливите 16-19-инчни тркала од лесна легура. Сакате вашиот Grandland X да сјае уште повеќе? Изберете ги атлетските 19-инчни двобојни тркала од лесна легура, обработени со дијамантско сечење.

И ПОКРИВОТ Е ВАЖЕН.

Пофалете им се на пријателите со вашиот стилизиран двобоен покрив1. Додајте повеќе шарм со извонредниот панорамски сончев покрив2. Сончевите денови никогаш повеќе нема да бидат исти - тие ќе бидат подобри!

 

1Стандардна опрема со Ultimate, Design Line и опционална за Innovation. Не е достапен со Selection и Enjoy.

2Опционално, не е достапен со Selection

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПОСТАВЕТЕ ГО ТОНОТ.

Музика за вашите очи. Осветлете ги централната конзола и предните врати на вашиот Grandland X.1

 

1Cтандардна опрема со Innovation и Ultimate. Не е достапно со Selection, Enjoy и Design Line.