Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ГОСПОДА, СТАРТУВАЈТЕ ГО ВАШИОТ МОТОР.

Мотор што може да одговори на вашите потреби– сега можете да го добиете во вашиот Grandland X. Слободно запловете во вашата следна авантура со динамично, глатко и ефикасно возење.

Изберете помеѓу:

 

 • 1,5 дизел, 75 kW (100 КС)
 • 1,5 дизел, 96 kW (130 КС)
 • 2,0 дизел, 130 kW (177 КС)
 • 1,2 Direct Injection Turbo, 96 kW (130 КС)
 • 1,6 Direct Injection Turbo, 133 kW (180 КС)

 

Сите возила се направени од лесни материјали за да се обезбеди оптимален погон.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА БРЗИНАТА: 8-СТЕПЕН АВТОМАТСКИ ПРЕНОС.

Ако го изберете екстра-глаткиот автоматски пренос1, ќе имате придобивки од следново:

 

 • Технологијата на брзо менување1 нуди едно од најбрзите менувања на брзини на пазарот.
 • Оптимизирани внатрешни триења1 за подобрена ефикасност.
 • Подобрениот пренос1 го прави возењето поглатко и ги намалува вибрациите при мирување.

 

Сите мотори се исто така достапни со 6-брзински рачен пренос. Дефинитивно ќе го пронајдете возењето што ви одговара на вашиот личен стил на возење.

 

1Optional

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

СЕКОГАШ СО ДОБРО ТРИЕЊЕ.

Контролата на триењето1 ви овозможува триење на оптимално ниво – без разлика на површината. Песок, кал или снег? Изберете еден од петте режими на тркалата и оставете го Grandland X да го заврши останатото:

 

 • Стандардна ESC (електронска контрола на стабилноста)
 • Снег
 • Секакви терени
 • Песок
 • ИСКЛУЧЕНО ESC

 

1IntelliGrip е дел од пакетот All Road и не може да се купи посебно. Не е достапно со Selection

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ