SKIP TO CONTENT
Insignia модели

OPEL INSIGNIA.

Изберете го Вашиот Insignia модел.

INSIGNIA GRAND SPORT

Новата Opel Insignia е олицетворение на најдоброто германско инженерство: новиот Insignia Grand Sport доаѓа со подобрена ефикасност, спортски изглед налик на купе и пионерски IntelliLux LED® Pixel светла како опција. Избор помеѓу бензински и дизел мотори со мануелен или автоматски менувач. Откријте го неговиот елегантен, ергономски и простран ентериер и неговото удобно седење со поддршка на егрономските активни седишта обложени со кожа. 

 

  • Надворешни димензии: Вкупна должина 4.897 mm, висина без товар 1.455 mm, ширина 2.093 mm

 

  • Волумен на багажникот / товарен простор: 490-1,450 l

 

  • Максимална тежина на влечење со сопирачки / без сопирачки: 1.500-2.000 kg (12% нагорнина) / 730-750 kg
 
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ
INSIGNIA SPORTS TOURER

Олицетворение на германското инженерство и дизајниран да ги олеснува работите - со раскошна и променлива носивост, новиот Insignia Sports Tourer е исто толку простран, колку што е флексибилен. Достапно со бензински или дизел мотори и мануелен или автоматски менувач. Уживајте во неговиот елегантен, ергономски и простран ентериер и неговото удобно седење со поддршка на егрономските активни седишта обложени со кожа. 

 

  • Надворешни димензии: Вкупна должина 4.986 mm, висина без товар 1.500 mm, ширина 2.093 mm

 

  • Волумен на багажникот / товарен простор: 560-1,665 l

 

  • Макимална тежина на влечење со сопирачки / без сопирачки: 1,450-2,000 kg (12% нагорнина) / 750 kg 
 
ПРИКАЖИ ДЕТАЛИ

САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ ПОВЕЌЕ?

СЕКОГАШ ДОБРО ИНФОРМИРАН 

Без разлика дали го користите како приватно возило или службено возило, новиот Opel Insignia инспирира со првокласниот дизајн и технологија. Конфигурирајте го за да одговара на Вашите желби и потреби. Ние сме тука за да Ви помогнеме при купувањето, а нашите експерти во Opel Bank ќе Ве известат за сите аспекти на финансирање, изнајмување или услуга. Дали барате поволен автомобил, оригинална декоративна опрема, нови тркала или Прирачник? Ние секогаш сме среќни да помогнеме.