SKIP TO CONTENT
Преглед

Insignia Grand Sport

Новата Opel Insignia е олицетворение на најдоброто германско инженерство: новата Insignia Grand Sport доаѓа со подобрена ефикасност, спортски, забавен изглед и пионерски светла IntelliLux LED® Pixel.

СОВРШЕНА НА СЕКОЈ НАЧИН.

МОДЕЛИ.

INSIGNIA GRAND SPORT Edition

Ниво на високата класа.

 • Дигитално радио DAB
 • 17-инчни челични тркала
 • Целосно LED предни светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Помош при паркирање

INSIGNIA GRAND SPORT Business Edition

Бизнис ниво од високата класа.

 • Инфозабавен систем Multimedia Navi
 • 17-инчни челични тркала
 • Целосно LED предни светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Помош со сообраќајни знаци

INSIGNIA GRAND SPORT GS Line

Ниво на високата класа со спортски и динамичен карактер.

 • Инфозабавен систем Multimedia Navi
 • 18-инчни челични тркала
 • Целосно LED предни светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Внатрешен пакет GS
 • Амбиентално осветлување

INSIGNIA GRAND SPORT GS Line+

Ниво од високата класа со спортски и елегантен изглед.

 • Инфозабавен систем Multimedia Navi Pro
 • 20-инчни тркала од легура
 • IntelliLux LED пиксел светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Внатрешен и надворешен пакет GS
 • Отвори и стартувај без клуч

INSIGNIA GRAND SPORT Elegance

Софистицирано ниво на класа.

 • Дигитално радио DAB
 • 17-инчни челични тркала
 • Целосно LED предни светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Амбиентално осветлување

INSIGNIA GRAND SPORT Business Elegance

Софистицирано ниво од бизнис класата.

 • Инфозабавен систем Multimedia Navi Pro
 • 18-инчни тркала од легура
 • IntelliLux LED Pixel светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Задна камера
 • Отвори и стартувај без клуч

INSIGNIA GRAND SPORT Ultimate

Моќна и управувана од перформанси.

 • Инфозабавен систем Multimedia Navi Pro
 • 20-инчни тркала од легура
 • IntelliLux LED Pixel светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Внатрешен пакет GS
 • Затемнети прозорци

INSIGNIA GRAND SPORT GSi

Моќна и управувана од перформанси.

 • Инфозабавен систем Multimedia Navi Pro
 • 20-инчни тркала од легура
 • IntelliLux LED Pixel светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Внатрешен пакет GS
 • Затемнети прозорци

САКАТЕ ДА ОТКРИЕТЕ УШТЕ ПОВЕЌЕ?