SKIP TO CONTENT
Преглед

Insignia Sports Tourer

Динамичен дизајн, супериорна поврзаност и интелигентни системи за помош на возачот - Insignia Country Tourer е вашата моќна покана за отворен пат.

СОВРШЕНА НА СЕКОЈ НАЧИН.

МОДЕЛИ.

INSIGNIA SPORTS TOURER Edition

Бизнис ниво од високата класа.

 • Дигитално радио DAB
 • 17-инчни челични тркала
 • Целосно LED предни светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Помош при паркирање

INSIGNIA SPORTS TOURER Business Edition

Бизнис ниво од високата класа.

 • Инфозабавен систем Multimedia Navi
 • 17-инчни челични тркала
 • Целосно LED предни светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Помош со сообраќајни знаци

INSIGNIA SPORTS TOURER GS Line

Ниво на високата класа со спортски и динамичен карактер.

 • Инфозабавен систем Multimedia
 • 18-инчни челични тркала
 • Целосно LED предни светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Внатрешен пакет GS
 • Амбиентално осветлување

INSIGNIA SPORTS TOURER GS Line+

Ниво од високата класа со спортски и елегантен изглед.

 • Инфозабавен систем Multimedia Navi Pro
 • 20-инчни тркала од легура
 • IntelliLux LED пиксел светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Внатрешен и надворешен пакет GS
 • Отвори и стартувај без клуч

INSIGNIA SPORTS TOURER Elegance

Софистицирано ниво на класа.

 • Дигитално радио DAB
 • 17-инчни челични тркала
 • Целосно LED предни светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Амбиентално осветлување

INSIGNIA SPORTS TOURER Business Elegance

Софистицирано ниво од бизнис класата.

 • Инфозабавен систем Multimedia Navi Pro
 • 18-инчни тркала од легура
 • IntelliLux LED пиксел светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Задна камера
 • Електрична врата на багажникот без употреба на раце

INSIGNIA SPORTS TOURER Ultimate

Ниво од премиум класата

 • Инфозабавен систем Multimedia Navi Pro
 • 18-инчни тркала од легура
 • IntelliLux LED пиксел светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Внатрешен пакет GS
 • Затемнети прозорци
 • Електрична врата на багажникот без употреба на раце

INSIGNIA SPORTS TOURER GSi

Моќна и управувана од перформанси.

 • Инфозабавен систем Multimedia Navi Pro
 • 20-инчни тркала од легура
 • IntelliLux LED пиксел светла
 • Електронска контрола на климата со двојна зона
 • Внатрешен пакет GS
 • Затемнети прозорци
 • Електрична врата на багажникот без употреба на раце

САКАТЕ ДА ОТКРИЕТЕ УШТЕ ПОВЕЌЕ?