Gama Opel Insignia

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НАШЕТО ЗНАМЕНОСНО СЕМЕЈСТВО

Новата Opel Insignia ја предводи својата категорија со уникатна понуда на најсовремени иновации и луксуз од премиум класата.

 

Изберете ја вашата верзија: Grand Sport во стил на купе или екстра-пространата Sports Tourer.