Contents inside this Modal are only authorable inside of this page.

COUNTRY TOURER

ОД 33.736 € 
*На моделот се прикажани дополнителни функции и тркала.

Опремата на моделот вклучува:

  • Навигациски систем Multimedia Navi Pro
  • Електронска контрола на климата со двојна зона
  • Панорамски сончев покрив
  • Заштитни облоги
  • 18-инчни тркала од легура со 10 двојни краци, со завршна обработка во светло сребрена боја или двобојно техничко сиво)