Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


НОВИ МОТОРИ, НОВА ШАСИЈА, НОВА СЕНЗАЦИЈА.

Возачите на ново-дизајнираната германска Insignia искусуваат перформанси доведени до совршенство.

 

Новата Insignia е дизајнирана да ги надмине очекувањата во секоја смисла. Пред сѐ, вашето чувство на достигнување.

 

  • Новите мотори овозможуваат севкупно искуство во возењето.
  • Комбинација на динамично возење и рафинирано и ефикасно извршување.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ГЕРМАНСКО ИНЖЕНЕРСТВО ЗА ДА ВЕ НОСИ НАПРЕД.

Изборот е ваш - дали ќе се одлучите за спортскиот, рачен 6-брзински пренос или софистицираниот 8-брзински автоматски пренос1, Insignia ги има сите квалитети да ве носи напред.

 

1Достапно за 2.0 Direct Injection Turbo (184 kW/ 260 КС).

Потрошувачка на гориво за 2.0 дизел во l/km: во град 6.6-7.8, на отворено 4.6-5, комбинирано 5.4-6; издувување CO2 во g/km: комбинирано 150-164.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПРИЛАГОДЛИВ ПОГОН НА СИТЕ ТРКАЛА 4x4 СО ВЕКТОРИРАЊЕ НА ВРТЕЖНИОТ МОМЕНТ.

Новиот прилагодлив погон на сите тркала 4x4 ‘Twinster’1 овозможува поглатко, подинамично возење во тесни свиоци, добро балансирано, неутрално ракување и ги спречува изненадувањата во свиоците.

 

Системот за погон на сите тркала ‘Twinster’ држи каде што другите не држат.

 

До 100 % од достапниот вртежен момент може да се прати на задните тркала или да се распредели на сите четири тркала во зависност од ситуацијата.

 

Системот автоматски повторно го дистрибуира вртежниот момент помеѓу предните и задните тркала. Клучот е во тоа што системот не одзема од силата, туку ја додава на кое било тркало што нуди најефикасно триење и безбедност за моменталните потреби на возењето.

 

1Oпционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ

ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА НА ПЕРФОРМАНСИТЕ ЗА ВОЗЕЊЕ.

FlexRide®1 ви овозможува да искусите 3 автомобили во еден. Префрлете се од поставката Standard на Tour или Sport за да ја претворите вашата Insignia во уште поглаток крузер или спортска машина.

 

На допир на копче, FlexRide® ја прилагодува чувствителноста на различни системи за да одговара на условите на патот и вашиот избран стил на возење, вклучувајќи го управувачот, акцелератор, автоматски пренос и контрола на триењето:

 

  • FlexRide® ги прилагодува амортизерите 500 пати во секунда.
  • Сензорите ја следат површината на патот и движењето на автомобилот.
  • Режимот Sport го подобрува држењето на патот за динамично возење.
  • Режимот Tour го омекнува возењето за релаксација.
  • Режимот Standard постојано се прилагодува на вашиот стил за возење.

 

1Oпционално

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ