Contents inside this Modal are only authorable inside of this page.

ЕДИЦИЈА 120 ГОДИНИ.

Искусете повеќе! Едицијата 120 години е прослава на историјата на Opel и се одликува со карактеристики кои ги опфаќаат најдобрите во безбедноста, иновативноста, дизајнот и поврзаноста.

*На моделите се прикажани дополнителни стандардни карактеристики и тркала

Како дополнение на нивото на опременост Enjoy:

 • Ограничена понуда на беџ 120 години
 • Ограничена понуда на 17-инчни тркала од легура, техничко сиво 120 години
 • Ограничена понуда на ткаенина 120 години
 • Ограничена понуда на патосници 120 години

Пакетот за технологија „Паркирање“:

 • Пакет „Паркирај и оди“ вкл. автоматска помош при паркирање, задна камера, паркинг сензори напред и назад, помош за возење во лента, предупредување за мртов агол

Пакетот за технологија „Поврзаност“:

 • Multimedia Navi
 • Радио DAB+
 • Индуктивно безжично полнење

Пакет за технологија „Осветлување“:

 • Светла Matrix LED
 • Меморија за сообраќајни знаци

Пакет за удобност:

 • Електронска контрола на климата
 • Отворање без клуч

Пакет за дизајн:

 • Надворешен спортски пакет ОРС линија

ENJOY

ОД 23.466 € 

Паметна поврзаност, безбедност и системи за помош на возачот како стандард.

*На моделите се прикажани дополнителни стандардни карактеристики и тркала

Клучните стандардни карактеристики вклучуваат:

 • 17-инчни дизајнирани тркала
 • Инфозабавен систем Multimedia со 7-инчен екран на допир
 • Проекција на паметен телефон, Bluetooth® стриминг, USB, 7 звучници
 • LED дневни светла и задни светла
 • Автоматско сопирање во итни случаи со детекција на пешаци
 • Помош за држење во лента
 • Предупредување за судир нанапред
 • Пасивно стартување
 • Контроли на управувачот
 • Темпомат со ограничувач на брзината
 • Антена-ајкула во бојата на каросеријата
 • Поделба на задна клупа 40/60
 • Држач за очила за сонц

DYNAMIC

ОД 23.466 € 

Подарете ѝ повеќе на вашата Insignia Grand Sport со високотехнолошката Innovation.

*На моделите се прикажани дополнителни стандардни карактеристики и тркала

Клучни карактеристики како дополнување на Edition вклучуваат:

 • Решетка со висок сјај со хромирана лајсна и детали
 • 18-инчни тркала од лесна легура
 • Управувач со перфорирана кожа и хромирани детали
 • 6-насочно прилагодливо седиште за возачот
 • Двозонска електронска контрола на климата
 • Амбиенталното внатрешно осветлување
 • Спортски педали од легура

INNOVATION

ОД 26.812 € 

Подарете ѝ повеќе на вашата Insignia Grand Sport со високотехнолошката Innovation.

*На моделите се прикажани дополнителни стандардни карактеристики и тркала

Клучни карактеристики како дополнување Dynamic вклучуваат:

 • Хромирани елементи на дизајнот во црна боја со висок сјај
 • Предни светла IntelliLux LED® Matrix
 • Помош за долго светло (автоматско вкл./искл. на светлото)
 • Сензор за дожд и детекција на тунел (предни светла)