Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА.

Удобност на големи растојанија во комбинација со перформансите: ергономски активните седишта1 не само што додаваат стил - тие обезбедуваат оптимална положба за седење за возачот, како и правилна странична поддршка.

 

1Oпционално. Ергономски активните седишта на GSi се сертифицирани од страна на Кампањата за поздрав 'рбет (Aktion Gesunder Rücken e.V.), центар на совршенство во ергономијата. Сертификатот е доказ за квалитет кој се доделува од независна комисија за тестирање составена од експерти од различни медицински дисциплини.

 

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ ПРИКАЖИ ПОМАЛКУ