Претходно
 • КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА OPEL, КОНВЕРЗИИ И ПОВЕЌЕ

  COMBO
  CORSAVAN

  Логистика, транспорт, дистрибуција? Нашата понуда на комерцијални возила на Opel вклучува сѐ, од панел комбиња, возила за превоз на работници, комбиња-шасија, фабрички конверзиипа до специјализирани возила од доверливи добавувачи. На кратко, имаме комбе Opel што совршено одговара на вашиот бизнис, плус експертиза и додатна опрема за комерцијални возила за да се осигурате дека го прави она што вам ви треба. Да ја заврши работата.

 • #СЕКОЈДНЕВНИ ХЕРОИ. КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА OPEL.

  Проверете го овој натпревар во фудбалски трикови! F2 фудбалерите со слободен стил ги покажуваат нивните фантастични вештини. Со поддршка од комерцијалните возила на Opel, ти ги воодушевуваат Хумелс, Обамејанг, Шмелцер, Вајгл и Пишчек во игра со додавање.

  Гледајте го видеото сега!
Следно

Конверзии

Пронајдете комерцијални возила со одлична вредност и решенија за возниот парк за потребите на вашиот бизнис, со широката понуда на фабричките конверзии и конверзиите од 3-ти лица.

Дознајте повеќе

Финансиски информации

Без разлика дали сакате на лизинг или да купите едно комбе, или да управувате со цел возен парк, ќе најдете решенија по мерка и одлични зделки со Opel.

Дознајте повеќе

Сервис

Информирајте се за гаранциите, асистенцијата, услугите за одржување како и прирачниците за вашите комерцијални возила од Opel.

Дознајте повеќе

Додатна опрема

Откријте ја понудата на Opel за оригинални делови, тркала, гуми и сезонски производи.

Дознајте повеќе
Претходно Следно
Претходно Следно
Претходно
 • COMBO

  Носивост до 1 тон, простор за товарење од 5,4 m3, две должини, две висини - Opel Combo е бизнис лидер водечки во класата.

  Видете повеќе детали
  Конфигурирајте сега
Следно
Претходно
 • CORSAVAN

  Одлична технологија и практичен простор за товарење, а мала на улиците: Opel Corsavan го нуди идеалното решение за набиените распореди и густиот сообраќај.

  Видете повеќе детали
  Конфигурирајте сега
Следно